bilaltrn isimli üyenin son içerikleri

1. B

memory management hatası

memory management mavi ekran hatası çözümü ne dir
  2. B

küfür eden ezik veletler

pc bi onu kaldırıyo ondan oynuyom yoksa salicam
  3. B

küfür eden ezik veletler

agalar şimdi lol oynuyodum klâsik karşıya 5 pre geldi bunları biz patates ettik sonra benim ark çıktı bunlar beni lobiye çağırdı baya bi sövdü ler ben bişey demedim küfür eden düşük seviyeli insanları takmam genelde küfür edince ne oluyo sanki ezikler derim geçerim falan bunlar iyice şımardi bu...
  4. B

Az önce az kalsın ÖLÜYORDUM

knk bendede oluyodu sanırım kan basıncından dolayı gibi bişey ama doktora git drkrm
  5. B

9-10-11. sınıfların sınavları iptal olabilir!

ortalık karışık aga dur sana verirler 3 5 geçersin
  6. B

9-10-11. sınıfların sınavları iptal olabilir!

agalar iyi güzel de demiski isteyen giricek istemeyen girmicek girmeyenler sorumlu gecicek ki bu demek oluyor ki diğer sene hem önceki sene nin sınavına hem okuduğun sene sınıfının sınavına giriceksin bunu istemek biraz saçma olur (sorumlu geçmeyi tam bilmiyorum)
  7. B

toplama pc önerileri

10k ya toplanabilecek en iyi bilgisayara ?
  8. B

excalibur rtx 2060 lı sistem

link verirmisin bakıyım ona da
  9. B

https://www.casper.com.tr/masaustu-oyun-bilgisayarlari
  10. B

arkadaşlar sistem özellikleri şöyle 10. Nesil Intel® Core™ i3 10100F İşlemci FreeDOS GIGABYTE NVIDIA® GeForce® RTX2060 6GB 192 Bit GDDR6 8GB DDR4 240GB SATA SSD (Okuma: 540MB/s - Yazma: 500MB/s) GIGABYTE mATX H410M H 500 Watt 85+ WIFI Yok Intel İşlemci Soğutma Fanı bu kasanın fiyatı 10.626,00...
  11. B

son win 10 güncellemesi sorunu

son win10 güncellemesinden sonra pc aşırı yavaşladı ve kişisel bilgisayarınızda hata var hatası almaya başladım benim gibi yaşayanlar var mı ve çözümü nedir?
  12. B

kişisel bilgisayarınızda bir hata bulundu

her hangi bir şey yaparken belki de yıllardır bu kişisel bilgisayarınızda bir hata bulundu diye soru alıyorum çözümü nedir var mıdır
  13. B

her hangi bir şey yaparken belki de yıllardır bu kişisel bilgisayarınızda bir hata bulundu diye soru alıyorum çözümü nedir var mıdır
  14. B

15. B

format atıldıkdan sonra veriler

format atıldıktan sonra verileri geri getirme gibi işlem varmı fotoğraf vb.
Geri