küfür eden ezik veletler

bilaltrn

80+
Reaksiyon skoru
6
agalar şimdi lol oynuyodum klâsik karşıya 5 pre geldi bunları biz patates ettik sonra benim ark çıktı bunlar beni lobiye çağırdı baya bi sövdü ler ben bişey demedim küfür eden düşük seviyeli insanları takmam genelde küfür edince ne oluyo sanki ezikler derim geçerim falan bunlar iyice şımardi bu ezilerek nasıl bi ders verebilirim bu gibi anılarınız varsa beklerim

agalar şimdi lol oynuyodum klâsik karşıya 5 pre geldi bunları biz patates ettik sonra benim ark çıktı bunlar beni lobiye çağırdı baya bi sövdü ler ben bişey demedim küfür eden düşük seviyeli insanları takmam genelde küfür edince ne oluyo sanki ezikler derim geçerim falan bunlar iyice şımardi bu ezilerek nasıl bi ders verebilirim bu gibi anılarınız varsa beklerim
Bu iyi yine aga ben csgoda biji pkk saldirisina ugradim 2 kisiydiler adamlar mac boyunca beni SIKISTIRDI mactan ciksam 1 hafta ban yiyecektim vallahi psikolojim bozuldu. Ikisi de beni ikiser kere oldurdu 3 oldurme haklari var allah belalarini veesin onlarin kipirdayamadim bile yerimden.
Mac boyunca chatten f*ck turkey yazdilar

Lol genel kitlesi böyle ana bacı söven tipler, bence en iyisi online oyun oynamamak.

"Edep insanın kimliğidir" de ve çık gruptan bitti. :)

Geri