bilinmiyor..2 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yurtdışında üniversite okumak?

Herkese selamlar yurtdışında üniversite okumaya karar verdim ama sırf askerlik tecil için gitmeyeceğim sadece yıllık ücreti ödeyeceğim bu şekilde kabul ederler değil mi birde İngilizce ye hazırlık süreci var bu sürece dahil olmam değil mi gitmesem?
  2. B

Üniversite ye gitmezsem kaydım silinir mi?

Herkese selamlar yurtdışında sınavsız üniversiteye yerleşip gitmesem ne olur devamsızlıktan kalırım sanırım başka ne gibi sıkıntılar olur kaydım silinir mi?
  3. B

Anadolu üniversite 3. Seçme sınavı ?

Arkadaşlar lise mezunuyum fakat araştırdım kadarıyla anadolu üniversite 3.seçme sınavına başvuru yapabiliyormuşunuz nasıl bi sınavdır ben dün başvuru yaptım gerekli belgeleri yükleyip ücreti ödeyeceğim fakat seçme sınavı nedir pek bilgim yok?
  4. B

Yurtdışında aöf okunabilir mi?

Yok anlamadınız sanırım lise diplomasıyla doğrudan sınavsız yurtdışı üniversite okunurmuş onu demek istedim
  5. B

Anadolu üniversitesine sınavsız lise diplomasıyla doğrudan kayıt olmuyor değil mi? Türkiye için konuşuyorum
  6. B

Herkese selam ben açıköğretim lisesi mezunuyum bu diploma ile doğrudan sınavsız yurtdışında okuyabileceğim üniversite varmı aöf olmak kaydıyla?
  7. B

Açıköğretim lisesi diploması ile doğrudan yurtdışı üniversite okumak?

Herkese selamlar Türkiyeden alınma düz açıköğretim lisesi mezunuyum acaba sınavsız doğrudan kayıt ile yukarıdaki siteden yurtdışı üniversite ye kayıt olabilir miyim acaba,olursada askerliği türkiyedeki gibi 28 yaşına kadar mı tecil olur?
  8. B

Android Samsung telefonum çok ısınıyor?

Evet aynen oneui 3 yüklü telefonda
  9. B

Android Samsung telefonum çok ısınıyor?

Herkese hayırlı günler bi sorum olacaktı samsung a10 telefona mevcudum fakat telefonun üst kısmı (arka,ön dahil) ısınıyor alt kısımda da ısınma söz konusu fakat yukarısı gibi değil kasma donma yaşanmıyor ama çok ısınıyor nedeni ne olabilir tedirgin olabilecek durum mevcut mu yoksa tamamen...
  10. B

Yurtdışı telefon almak?

İyi günler hocalarım yurt dışı ısınmayan oyun oynayabilen telefon önerileri alabilir miyim ? Bütçe max 7k (esneme payı mevcut)
  11. B

Bankalar neden kredi vermiyor?

SMS ücretli miydi
  12. B

Yani o zaman 3 4 ay çalışıp öyle mi kredi çekeyim 1691841395 100k civarı
  13. B

Daha 2 aydır kamuda çalışıyorum ama 1136 kredi notum var hali hazırda 40k limitli kredi kartım var ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum
  14. B

Herkese selam bankalar neden kredi vermemekte ısrarcı bu kadar acaba çoğu kişiye hep ret geliyormuş ne zamana düzelir acaba ihtiyaç kredi vs?
  15. B

Mesleki açıköğretim lisesi askerlik işlemleri?

Herkese merhaba mesleki açıköğretim lisesi okuyanlar askerliği kaç yaşına kadar tecil edilir acaba ?
Geri