birgaripadam isimli üyenin son içerikleri

1. birgaripadam

10-20K Bütçeye uygun ekran kartı lazım.

sistem gayet düzgün bir şekilde hava alıyordu hocam. Son olarak bu benim satın aldığım kart ile de ilgili olabilir (Hepsiburada dan almıştım onu da belirteyim)
  2. birgaripadam

Yine TWIN X2 serisinden ve Thermaltake Versa T25 kasa sistemimizin parçalarındandı (hem zaten marka kötülemiyorum hocam deneyimimi size aktarıyorum.)
  3. birgaripadam

Type C Displayport kablo ile GSync açılır mı?

https://www.amazon.com.tr/UGREEN-DisplayPort-Kablosu-Thunderbolt-MacBook/dp/B0C4DB8MLL/ref=sr_1_7?adgrpid=125659500234&dib=eyJ2IjoiMSJ9.DPh8hbqkOH8ybme1_m3MwlGEzHVifEoJAbP0i-MxUT9EMRBwUiwSEq-Me2EIKFYO1YjdSJFvcd7D4QyUW0QOb-vzC6DYg7CNOas7DTGKDTElcCYA7tVyvTnux_NqcHXlw-dyjcCZwCYS2sqlSxKjHk0wsl_mhuR4S...
  4. birgaripadam

Test bilgisayarımız vardı bir ara İNNO3D 3070 vardı kart 102 dereceyi görmüştü maldan da oluyorduk candan da. (Blender Çalıştırılıyordu)
  5. birgaripadam

olur hocam iyidir İNNO3D ekran kartları düşük kaliteli soğutuculara sahip yaz ayı da geldi zaten onlar çok sorun çıkartıyor(deneyimim var maalesef...)
  6. birgaripadam

7600 hocam ihtiyaçlarınızı karşılar yeterince.
  7. birgaripadam

Evet onuda almadan önce incelemelisiniz hocam.
  8. birgaripadam

Kullanacağın ekranın G-Sync destekleyip desteklemediğine bakacaksın.
  9. birgaripadam

Monitördeki halka büyüyor

Onun da ekranı yavaş yavaş gitmeye başlayacaktır hocam dediğim gibi TN panellerin en büyük sorunu bu.
  10. birgaripadam

Hocam 4060 veya RX7600 işinizi görecektir.
  11. birgaripadam

Doğru söylüyorsunuz hocam ekran yavaş yavaş yanmaya başlamış. İkinci monitörde sürekli kullanılıyormu hocam?
  12. birgaripadam

Hocam kendi ağzınızla nedeni zaten siz söylemişsiniz TN panellere özgü bir durum bu birde zaten 2,5 yıl geçmiş hocam ekran yani yavaş yavaş artık kendini alıyor.
  13. birgaripadam

Kablodan daha çok kullanacağınız ekranın G-Sync destekleyip desteklemediğine bakmanız gerekir hocam. Ayrıca ekran kartınız nedir onu belirtirseniz sevinirim. Verdiğiniz linkteki kablo 8K da sadece 60 HZ'e kadar bağlantı veriyor.
Geri