Monitördeki halka büyüyor

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,

Monitörümde yaşadığım bir sorunu anlatmak istiyorum. Ekranda beliren siyahlık gittikçe büyüyor ve bu durumun nedenini anlayamıyorum. Sorunu anlatırken çözüm bulamadım, ayrıca monitör hiçbir şekilde fiziksel bir hasar almadı, darbe veya düşme yaşanmadı.

Monitörü yaklaşık 2,5 yıl önce aldım. Modeli: ASUS VG248QG - 24 inç, 0.5ms, 165Hz, TN panel.

Daha önce benzer bir sorunla karşılaşan veya çözüm önerisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.

Ekler

• IMG_5409.webp
    IMG_5409.webp
    1.1 MB · Hit: 40
  • IMG_5408.webp
    IMG_5408.webp
    1.5 MB · Hit: 35
Merhabalar,

Monitörümde yaşadığım bir sorunu anlatmak istiyorum. Ekranda beliren siyahlık gittikçe büyüyor ve bu durumun nedenini anlayamıyorum. Sorunu anlatırken çözüm bulamadım, ayrıca monitör hiçbir şekilde fiziksel bir hasar almadı, darbe veya düşme yaşanmadı.

Monitörü yaklaşık 2,5 yıl önce aldım. Modeli: ASUS VG248QG - 24 inç, 0.5ms, 165Hz, TN panel.

Daha önce benzer bir sorunla karşılaşan veya çözüm önerisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.
Benzeri benim laptopa olmuştu. Ekranı değiştim.
Yapacak bir şey yok. İkinci ekran olarak kullanılır.

Hocam kendi ağzınızla nedeni zaten siz söylemişsiniz TN panellere özgü bir durum bu birde zaten 2,5 yıl geçmiş hocam ekran yani yavaş yavaş artık kendini alıyor.

Bu büyümeyi durdurmak mümkün mü?
İkinci monitörümde aynı modeli kullanıyorum, o da dikey konumda ve onda hiçbir sorun yaşamadım. Bu durum sadece ana monitörümde meydana geliyor.

Bu büyümeyi durdurmak mümkün mü?
İkinci monitörümde aynı modeli kullanıyorum, o da dikey konumda ve onda hiçbir sorun yaşamadım. Bu durum sadece ana monitörümde meydana geliyor.
Hocam şans. içten yanmış garantisi varsa garan tiye yolla ama 2.5 yıla garan ti bitmiştir. Sen bu monitörü kullandıkça bu büyiyecek durmaz. Bunu kaldır tekli monitöre geçiş yap

Onun da ekranı yavaş yavaş gitmeye başlayacaktır hocam dediğim gibi TN panellerin en büyük sorunu bu.

Geri