Birisii isimli üyenin son etkinliği

• B
    Birisii, Ekran Kartı kategorisinde ASUS RTX 5060 VS SAPHİRE RX 9060XT 16 GB başlıklı bir konu açtı.
    Şuan sekmeler açık önümde bugün bu iki karttan birisini satın alacağım Saphire Rx 9060xt 16gb : 19.000 ASUS RTX 5060 8 GB : 17100 Ağırlıklı olarak CS2 ve...
  • B
    https://wraithesports.com/discount/conlife?redirect=/products/wraith-w60?variant=49387295277249 Rapid trigger, snap tap, hot swap, 8000hz destekli klavye...
  • B
    Birisii, 2.700 tl klavye önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Snap tab ve rapit trigger varmı bu klavyede acaba @Kiba55 hocam iznin olursa benimde senin gibi arayışım var güzel bir klavyye bulursan beni etiketler...
  • B
    Birisii, CS2 Premier Boost ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hayır muhtemelen o madalyayı alamama sebebim ,düzgün oyun odaklı oynayan insanlar olmadığı için rank kasamadım sürekli takım içinde tartışmalar karşıya...
  • B
    Season 4 Kırmızı madalya
  • B
    Hocam oyuna giriyorum mesela yalan gerek yok ortalama bir oyuncuyum çok iyi değilim çok kötüde değilim fakakt sürekli ruslar geliyor birbirleriyle...
  • B
    Hocam bir şeye yaramayacak hatıra olarak kalacak o renk madalya kolay kolay alınan bir şey değil rankın yüksek olması lazım ve profilimdeki tüm madalyalar...
  • B
    Birisii, PC Oyunları kategorisinde CS2 Premier Boost ? başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar madalyalarım hep mavi kırmızı bir madalyam olsun istiyorum 4. sezon için, Güvenilir şekilde hesap bilgilerimi vermeden Lobby Boosting şeklinde...
  • B
    Birisii, XFX 9070XT SORUNLU MU ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Aynı sorunu ben defalarca yaşadım kral , kartı sattım o yüzden ,bende senin gibi konu açtım bana şey dediler belki PSU sınırdadır falan ondan sürekli...
  • B
    Birisii, 4070mi 4070S mi 5060Tİ mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    4070s canavar gibi bir kart girip testlerden bakabilirsin tatmin etmiyor falan demişler boş düzgün bir işlemci kullanmazsan tabi tatmin etmez darboğaz...
  • B
    Birisii, Iphone 17 alınır mı?? sorunu varmı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Telefonlara şu parayı verenlerin beynini çözemiyorum 3 yıldır xiaomi note 10 pro var halen yetiyor
  • B
    anladım hocam teşekkürler
  • B
    Birisii, Çözüldü✓ 10.000 TL'ye 2. el 3060ti başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    evet ama MFG + GARANTI + YENI NESIL KART yakın performanstalar ama en mantıklısı 5060 3060 ti o parayı haketmiyor eski pahalı
  • B
    Birisii, Çözüldü✓ 10.000 TL'ye 2. el 3060ti başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    üzerine 3k daha koyup rtx 5050 almak daha iyi en azından garantili ve yeni nesil satarkende sıkıntı yaşamasın güçleri yakın
  • B
    Birisii, Mouse / Mousepad kategorisinde 5-6K Fiyat Bandında Ekipman önerisi başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlar ağırlıklı olarak cs2 oynuyorum ,FACEIT 10 Levele kasmaya çalışıyorum sistemde rtx 4060 ti +7800x3d, x670E tomahawk anakart 2k 1 ms 260 hz...
Geri