Hocam zero:red bile çoğu oyuncu kulaklığından iyi ama bunun sebebi oyuncu kulaklıklarının düzgün eq olması. Oyuncuyu yormaması için yapılan bir şey. Ben...
Tamamdır dostum ne güzel. Güzel iem.
Dediğim gibi hocam kağıt üstü verilerden ziyade 2 ürünü de kullanıp deneyimlemek benim için daha önemli. Tabi kulaktan...
Ne yani dostum sahip olmadığın kulaklıklara sitelere bakıp mı yorum yapıyoruz artık? O zaman dxomarkta en iyi kameralı telefon ne diyorsa onu seçelim? Bu...
Razer ses konusunda malesef iğrenç bir firma. Müzik ve filmde hiç tatmin etmez ama oyunda iyi performans verir. Hs80 maxte hem oyunda iyi performans veriyor...
Bir de oyun vs. Oynarken flickrring gibi sürekli yanıp sönüyor homojen geçiş yok yani bu her amblightta mı böyledir yoksa bu amblight mi böyle? Film dizi...
Hocam ben ürünü taktımda renkleri çok doğru vermiyor bu doğal mı? Siz hangi ayarlarda kullanıyorsunuz? Atıyorum koyu yeşil açık yeşil olarak gözüküyor tabii...
Merhaba. İşlemcim 5700x3d ve sıcaklığı çok yüksek olmasa bile undervolt ile sanırım işlemcinin performansı artıyormuş. Nasıl yapabilirim ve bilgisi olan...
Konumuz sadece oyun ama farkındaysanız. Ben aldığım ürünü her sene değişmek zorunda değilim. Nvidia maalesef her seride önceki seriye desteği kesiyor ve...
Minik fanboy dostum şu isimle üye olup benimle konuşma hakkın yok ya hadi nvidia çok iyi sanal çözünürlük cart curt ayağına bir ton para vermeye devam 🤣