Yanlış bilgi vermeyelim. Fark %1 bile değil diyorsun da buyur bak. Global bi sayfanin testleri. Nitro ile pulse arasındaki performans farki su 3 oyunda bile...
Tek fark sogutma ve performans degil bro. Pcb kalitesi farkida var arti guc girisi farki. Benim icin bu ikisi diger seylerden daha onemli oldugu icin nitro...
Bende 9070 xt nitro aldim. Paketinde bekletiyorum belki daha uyguna yada ayni rakamlara daha fazla taksitle bulurum diye ama hiç sanmıyorum. Nitronun 33 un...
Hatta durum öyle ciddi ki bu ram krizinin telefonlara kadar yansıyacağı söyleniyor. Hafıza içerikli ram depolama alanında kullanılan ne kadar elektronik...
Gündemi takip etmiyor musun? Çipleri amerika üretiyor olabilir ama üretmek için gerekli değerli metalleri çinden tedarik ediyorlar. Kedi ile köpek gibi iki...
Maalesef ülkede 3-5 kuruş fazla vereyim kalitesini alayım devri de bitti, fiyat performans ürün ne varsa insanlar onları kovalıyor tabi parası olana durum...
Valla şu trt bandrol saçmalığı yüzünden hazır sistemlerde de ciddi zamlar gelecek. Şu an yapılacak en mantıklı şey indirimleri kovalayıp ayrı ayrı almak...
Dün 2x16 ramleri 6900 civarına çektim 6000mhz cl30 olarak, ekran kartı da yolda geliyor bugün teslim edilir. İşlemciyi de cuma günü incehesaptan çözersem...