Blacdus isimli üyenin son içerikleri

1. Blacdus

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Bencillik etmis olur muyum bilmem ama orta-ust seviye herhangi bir marka 5090 da indirim veya vade farksiz taksitli alma imkanimiz olsa o kadar guzel olur ki. Msi ventusta olur, vanguard da, suprim de veya asus astral de olabilir. Ahhh keske
  2. Blacdus

🔥İndirim 🔥MSI RTX5060TI 16GB SHADOW 2X (24.499) SON 9 ADET!!🔥

O dusunceyle 29.500 e 9070 xt pulse alirsin bro. 5070 in de icinden gecer :)
  3. Blacdus

Yardım R9 9900X-Genel Sistem Cinebench ve OCCT Test Sonuçları

Bro detayli bakamadim fenerin macindaydim ama sorun derecelerle alakaliysa takilacak bisey yok. O islemci 95 derecede sabit yillarca calisir. Yani soyle dusunmeyin. 65 derecede daha uzun omurlu olur, 95 derece de omru kisalir falan. Oyle bir durum olmaz. 95 dereceleri gecerse de en fazla clock...
  4. Blacdus

🔥İndirim SAPPHIRE VATAN GECE İNDİRİMLERİ KAÇIRMA

Eyvallah bro. 11 kasima kadar bekleyecegim. Daha uygununu gormezsem takip kullanacagim 🙃
  5. Blacdus

Onu belirttim bi yerde bro. Oyun süremin azlığından ötürü vazgeçtim 5090 dan. 4090 ı sattım. Bir tek hafta sonu 2-3 saat oyun oynuyorum. Dolayısıyla 5090 abartı kaçar diye 9070 xt nin yeterli olacağını düşündüm. Araba olaylarım da var bakalım nasip.
  6. Blacdus

İncehesap Gaming Gecesi - Helios Platinum Fiyat Tahmini

İmkansız. Bence +80k olur bu sistem
  7. Blacdus

Ya kes cahil cahil konusma. Ben tek fark pcb mi dedim. Daha pcb nin ne oldugunu bilmiyorsun. Benim meslegim bu birader. Saygi duyun biraz ya. 10 tane madde saydim. Pulseyi kotulemedim. Bana gore olanı söyledim. Performans farki %5 ile %10 arasinda. Sogutma farki ortada. Guc girisi pcb kalitesi...
  8. Blacdus

Hahahaha ben 15 senelik elektronikciyim bro. Hayatinda ki gun sayisi kadar besleme anakart tamiri yaptim. Bisey bilmeden ahkam kesiyorsun hala. Pcb farkini sana sayfalarca anlatirim da bi halt anlayacagini sanmadigimdan kendimi yormam. Ufacik bilginle saga sola sallama uzulursun. Hadi eyvallah
  9. Blacdus

Ben testlerini izledim 4k da single player ve hikayeli oyunlari cok rahat oynarsin bro. 5070 ti dan asagi kalir performansi yok. Bazi oyunlarda 9070 geciyor bazilarinda 5070 ti. Hatta 5080 ile kiyasladiklari video var. Bazi oyunlarda 5080 %30 daha performansliyken bazi oyunlarda 9070 xt onde...
  10. Blacdus

Yanlış bilgi vermeyelim. Fark %1 bile değil diyorsun da buyur bak. Global bi sayfanin testleri. Nitro ile pulse arasındaki performans farki su 3 oyunda bile %5 ile %8 arasinda. Bana sorarsan yine cok bi fark degil ama senin yazdigin gibi “%1 bile degil” gibi bir olay yok.
  11. Blacdus

Tek fark sogutma ve performans degil bro. Pcb kalitesi farkida var arti guc girisi farki. Benim icin bu ikisi diger seylerden daha onemli oldugu icin nitro aldim. Onemsiz olan pulse alabilir. Arada ki fark 3 bin lira bence deger. Satarkende nitroyu daha rahat satarsin
  12. Blacdus

Bende 9070 xt nitro aldim. Paketinde bekletiyorum belki daha uyguna yada ayni rakamlara daha fazla taksitle bulurum diye ama hiç sanmıyorum. Nitronun 33 un altina inmesi bence imkansiza yakin. İnse de yine vatan yapar sepette %20 falan olur oda 32 falan olur cokta dusmez. Almak isteyenler hem...
  13. Blacdus

Çip krizi geliyor. Zam kapıda.

Hatta durum öyle ciddi ki bu ram krizinin telefonlara kadar yansıyacağı söyleniyor. Hafıza içerikli ram depolama alanında kullanılan ne kadar elektronik alet varsa her yere dokunacak ucu.
  14. Blacdus

Valla şu trt bandrol saçmalığı yüzünden hazır sistemlerde de ciddi zamlar gelecek. Şu an yapılacak en mantıklı şey indirimleri kovalayıp ayrı ayrı almak. Atıyorum incehesapta gaming gecesini takip et. Vatanda her aksam 22.00 dan sonra %15 lik güzel indirimler geliyor orayı takip et. 29 bin...
  15. Blacdus

Maalesef tablo çok ciddi. Erdi abi ramlerde ki bu artışın işlemcilere kadar vuracağından bahsediyor. Yani alınacak neyiniz var en kısa zamanda almaya bakın dostlar.
Geri