🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Bencillik etmis olur muyum bilmem ama orta-ust seviye herhangi bir marka 5090 da indirim veya vade farksiz taksitli alma imkanimiz olsa o kadar guzel olur ki. Msi ventusta olur, vanguard da, suprim de veya asus astral de olabilir. Ahhh keske

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Kingston KC3000 1TB SSD ye indirim gelsin

biraz geç oldu sanki ama thomson M27QG5Y17 monitörde bir indirim gelse çok iyi olur, güzel çengelli olmayan kule tipi hava soğutuculara indirim gelse çok iyi olur...

Ne demişler;

İhtiyacın yoksa, fiyatı ne olursa olsun pahalıdır
Her indirim, seni değil stokları rahatlatır.
Ucuza aldıkların, evinde pahalı bir kalabalığa dönüşür.

Gerçekten ne kadar ucuz olursa olsun, bir şeye tam anlamıyla ihtiyacınız yoksa alım yapmayın.

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Ya Abdullah kaç gündür PSU arıyorum bana bi PSU indirimi ver be xd

Kasa ve sıvı soğutucu indirimleri. Marka olarak Lian Li.

Malum ortamda en büyük sıkıntı taksitli ürün maalesef.
Güzel fiyat indirimi olan, en az 6 taksit 9070XT NITRO+ ve ya 5070TI bi' çok insana ilaç gibi gelir bence.

iPhone 17 olabilir 😁 ya da 16. Hepsiburada limitim var onla alacağım.

ASUS ROG AZOTH ROG NX Red Switch Kablosuz Mekanik Gaming Klavye
ASUS ROG Strix Flare II Red Animate RGB Oyuncu Klavyesi
Hawk Gaming Chair Future Kumaş Oyuncu Koltuğu

Sonuç ne olacak çok merak ediyorum :D

Ne demişler;

İhtiyacın yoksa, fiyatı ne olursa olsun pahalıdır
Her indirim, seni değil stokları rahatlatır.
Ucuza aldıkların, evinde pahalı bir kalabalığa dönüşür.

Gerçekten ne kadar ucuz olursa olsun, bir şeye tam anlamıyla ihtiyacınız yoksa alım yapmayın.
Çok iyi anlattınız hocam.🙂

Geri