🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Sapphire 9070xt pulse/pure modelleri. Bi hayalimiz vardi kucukken, beyaz sistem topluyorum, pure olsa sevinirim tabi ama kipirdicak yanimiz kalmadi ekonomiden, sadece pulse'a indirim getirebilirsen onu aliriz.
Elin degmisken neden 9700x veya 7900x3d'lere de dokunmayasın tabi 🫠

Abi bi' fare indirimi fena olmaz ofis faresi kullanıyom

7500f ve msi veya asus 5060ti 16gb kombinasyonu, 1tb ssd, 32 ram, Msi 750 veya therlm. 650w en azından kasayla birleştirmek. Bununla beraber en azından 3 taksit imkanı olsa.

Böyle bir şey olur mu olsun lütfen :D

Hocam konu disina cikmiyorum onu belirtiyim oncelikle. Bu aldiginiz kararin dunku olayla ilgisi var mi?

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Abi thermalright frozen warframe pro 360 siyah/mor indirime girerse çok güzel olur tadından yenmez

Koorui G2421V monitör
Nothing Phone 2
5-6k bandı oyuncu koltuğu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,484
Üyeler
184,634
Son üye
oguguzzuuz