Ramlere baktım yerine oturmuş bir sorun görünmüyor.Ekran kartınında sürüce aratıyorum en gücel sürüm diyor. 144Hz gözüküyodu 120hz yaptım şimdi mesajı yazarken gene hata verdi.Donuyor bi kaç saniye sonra siyah ekran gelip gidiyor düzeliyor.
Merhaba arkadaşlar dün elime ulaşan sistemi bir kaç saat kullandım herhangi bir sorun olmamıştı.Ancak bugün arada bir donmaya başladı donduktan bir kaç saniye sonra siyah ekran gelip gidiyor sonra düzeliyor.Her seferinde aynı ve sistem yük altında da değil durduk yerde oluyor.Örneğin bu mesajı...
Merhaba arkadaşlar pek anladığım bir konu o yüzden yardım rica ediyorum. 144 Hz lg bir monitör aldım ancak gelişmiş görüntü ayarlarına girdiğimde yenileme hızı 59 hz olarak gözükmekte acaba yapmam gereken bir şey mi var 144 hz olması için ? Bu arada display port ile bağlı kasaya.
Şimdi farkkettim youtube'daki testte galax gtx1650 süper var, sistemden bunu çıkartmışlar Colorful GeForce GTX1650 super koymuşlar bu iki kart birebir aynı mı ?
Merhaba arkadaşlar, donanımlar konusunda pek bir bilgim yok, son bir kaç gündür araştırıyorum bu sebep ile sizden yardım istiyorum.4000 tl gibi bir bütçem var itopya daki vog dikkati mi çekti bir de teknobiyotikde e2.5 var sizce bunlar hakkında ki yorumlarınızı rica ediyorum, hangisi tercih...