Dostum Togg'un kalitesine bakarsak 1 milyonun kesinlikle üzerinde olacaktır. Togg'un muadili tesla model 3, 2 milyondan başlıyor Togg minimum 1.5- 2 milyon arasında olacak. fiyat nedeniyle çoğu kimse alamayacak. Ayrıca fabrikadan muhtemelen ayda 500-1000 araç çıkacak bu otomobil piyasasında...
:D yav gözünü seveyim laf vurucam diye şekil yapma bu konuda bilgin yok arkadaşım yok
Elektrikli araçlarda bunun gibi çok daha güçlü inverterler olur bunu düzenleyemezsin. Neyini anlamadın
Kardeş bilgin yok bari fikrinde olmasın. Turbo araçlara turbo basıncını örnek 1.6 bardan 2.3 bara çıkarıyolar buda araca göre 30-60bg ekliyor. Fakat elektrikli araçda motora bataryadan gelen elektriği çevirecek beyin kullanılıyor bu beyine modifikasyon yapman imkansız. Belki farklı bir beyin...
Değiştirilmemesi mucize değil mi ? Kuran'da kaç ayet var bilmiyorsun sanırım. O zaman kitaba ulaşmak bu kadar kolay değildi hafızlar tarafından ezberleniyor ve o şekilde dünyaya dağılıyordu. Tek tek uygun yaprakları derileri bulman ve onları yazdırman gerekiyordu evet yazı vardı belki ama imkan...
Kardeş gözünü seviyim sen ne diyorsun ya ? Allah'ın peygamberinin bilmediği ayeti sen ve ben nasıl bilelim önce onu sor kendine Kitap bizzat Efendim(s.a.v) e inmişken bizzat cebrail ona öğretmişken sen neler diyorsun böyle eyvah ki ne eyvah kardeşim aman ölmeden bu yoldan dön Vallahi çok...
Allah bizzat Ali imran 31. Ayetinde Rasulume uyun ki kurtuluşa eresiniz derken sen diyorsun ki hz. Muhammed sadece postacıydı tebliğ etti gitti. Yapma Allah aşkına ya! Birde utanmadan herkes gibi sıradan insandı diyorsun. O insanların en hayırlısıydı. Be Peygambersiz müslüman! Sahabe...