BlueVoyage isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo ARGB 420 İşlemci Sıvı Soğutucu 3186TL TT Kuponu varsa (2886TL)

Noctua, ust kisma bir intake bir exhaust onermis belki o dizaynla daha da iyi olur. https://www.noctua.at/en/expertise/blog/best-fan-setup-fractal-design-north
  2. B

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo ARGB 420 İşlemci Sıvı Soğutucu 3186TL TT Kuponu varsa (2886TL)

Lian Li 216ya da yapabilsem bunu Enermaxi alicam, daha imkansiz gibi kasayi modifiye etmem lazim.
  3. B

❌İndirim Bitti! Gündoğdu Taze Kaşar 700gr X 4 Adet 909₺ (Visa Kart Premium Özel)

gecen aylarda almistim, guzel peynir. Hatta Sutas, MuratBey, İcim Kasardan daha cok sevdim. Ek indirim Premiuma ozel olmasaydi daha iyiydi.
  4. B

🔥İndirim Fissler düdüklü tencere 4.5&6 LT 2 al 1 öde

Fissler iyidir, ozellikle bu urun turunde. Yalniz yedek parca maliyeti yuksek diye duydum, kapak lastigi zamanla asinip degistirmek istediginizde biraz maliyetli. Mevcut piyasaya gore guzel fiyat, bulabilen kapsin. Duduklu tencerelere fobim oldugundan Instant Pot aldim, yakinlariniz az biraz...
  5. B

❌İndirim Bitti! Nzxt C1200 1200W 80 Gold Atx 3.1 Tam Modüler Siyah Güç Kaynağı 8.799TL

16 pin soketten 1 tane daha olsaydi benim icin daha iyiydi, PSUyu oyle yenilemeyi dusunuyorum. Rtx 6000 serisi hangi sokete ihtiyac duyacak bilmiyoruz, gerci cikacak mi onu da bilmiyoruz :) Mevcut gpular icin fazla bile olabilir diger ekipmanlara bagli olarak.
  6. B

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

anladim ne biliyim tornavida seti hemen yerde bulunur ondan meraklandim, sarjliymis gerci ben daha ucuza almistim zamaninda einhell marka :) bundan konuyu farketsem de almadim. Ram de bulunur da krizden oturu ucuk fiyatlara. Neyse alanlara gelir umarim.
  7. B

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

tornavida setinin bulunmaz bir yani mi var merak ettim, konu 22 sayfa olmus :) ben de PC ram zannetmistim :)
  8. B

İnce Hesap'tan AOC Monitör Aldım James Donkey Geldi

dun kargocu bana baskasinin kargosunu da birakmis, soyleyince gelip aldilar. Bu vakada ise firma depo yetklisi hata yapmistir.
  9. B

VATAN - Mağazaya Özel Fiyatlar

Adiyaman magaza acilsina ozel fiyatlari vereydiler keske
  10. B

bir gun bize de nasip olur insallah :D TCLci olaydi OLED yerine muadil diye derme catma LCD gonderir, ulkede rekabet yok napalim derdi herhalde :) 1778063459 Amazon degilmis, İncehesap
  11. B

oha cok iyi iade istediler mi acaba, Amazon urun sizde kalsin jesti yapiyordu eskiden. Linki simdi okudum, tahmin ettigim olmus sansa bak Gecen senelerde birine de kopek mamasi siparisi yerine pahali laptop gondermisler, sizde kalsin demislerdi
  12. B

keske yanlisilkla OLED gelseydi :)
  13. B

🔥İndirim Creative Aurvana Live Se 2 Adet 565 TL 🔥

oo efsanelerden :) wooferi de buyuk aslinda eski ses kartlari bile hala kullanilir pek gerek kalmasa da, win11 yazilkm destekleri var mi acep bakayim nostalji niyetine de olsa eski Creative'i takarim :)
  14. B

❌İndirim Bitti! Oppo Reno13 F 8/256 GB Grafit 11.999TL

bu telin 2 versiyonu var galiba Snapdragon 6 gen 1 versiyonu sanip tam elim gidiyordu, 4G Helio cipsetliymis.
  15. B

❌İndirim Bitti! Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu 649₺

him o zaman riske girmemek icin uzerindeki fani degistirmeniz lazim. Bu yonu kotu olmus, gucu kessen sogutma performansi duser, en garatnisi fani degistirmek, yazilimla kontrol de yok sanirim.
Geri