Noctua, ust kisma bir intake bir exhaust onermis belki o dizaynla daha da iyi olur.
https://www.noctua.at/en/expertise/blog/best-fan-setup-fractal-design-north
Fissler iyidir, ozellikle bu urun turunde. Yalniz yedek parca maliyeti yuksek diye duydum, kapak lastigi zamanla asinip degistirmek istediginizde biraz maliyetli. Mevcut piyasaya gore guzel fiyat, bulabilen kapsin.
Duduklu tencerelere fobim oldugundan Instant Pot aldim, yakinlariniz az biraz...
16 pin soketten 1 tane daha olsaydi benim icin daha iyiydi, PSUyu oyle yenilemeyi dusunuyorum. Rtx 6000 serisi hangi sokete ihtiyac duyacak bilmiyoruz, gerci cikacak mi onu da bilmiyoruz :) Mevcut gpular icin fazla bile olabilir diger ekipmanlara bagli olarak.
anladim ne biliyim tornavida seti hemen yerde bulunur ondan meraklandim, sarjliymis gerci ben daha ucuza almistim zamaninda einhell marka :) bundan konuyu farketsem de almadim. Ram de bulunur da krizden oturu ucuk fiyatlara. Neyse alanlara gelir umarim.
bir gun bize de nasip olur insallah :D
TCLci olaydi OLED yerine muadil diye derme catma LCD gonderir, ulkede rekabet yok napalim derdi herhalde :)
1778063459
Amazon degilmis, İncehesap
oha cok iyi iade istediler mi acaba, Amazon urun sizde kalsin jesti yapiyordu eskiden. Linki simdi okudum, tahmin ettigim olmus sansa bak
Gecen senelerde birine de kopek mamasi siparisi yerine pahali laptop gondermisler, sizde kalsin demislerdi
oo efsanelerden :) wooferi de buyuk
aslinda eski ses kartlari bile hala kullanilir pek gerek kalmasa da, win11 yazilkm destekleri var mi acep bakayim nostalji niyetine de olsa eski Creative'i takarim :)
him o zaman riske girmemek icin uzerindeki fani degistirmeniz lazim. Bu yonu kotu olmus, gucu kessen sogutma performansi duser, en garatnisi fani degistirmek, yazilimla kontrol de yok sanirim.