Hayır, 2 yıl kısmı en az zorunlu garanti. Onun üstünde de olabiliyor. Seasonic'in eski distrübütörü'nün Akortek olması lazım. 3 yıl veriyorlarmış. Ben 6 yıl...
Dis kismini arada temizlerim ama icini acmadim, biraz pasakli kaldim o konuda :) gozum keserse acip temizleyeyim.
Benim psunun 10 yil garantisi vardi ama...
saticinin baska gonderenin Amazon oldugu siparisim icin kargo kodu girip sonradan iptal etmislerdi, kargo icin onceden randevu ayarliyorlar satici baska ise...
pek tabi duygusalim insan duygu butunudur siz robot musunuz?:) ama ticari kararlarimi (alim-satim kararimi) firmanin baska sektordeki yatirimlari nedeniyle...
yazimdan gercekten bu anlami mi cikardiniz? :)
Ben diyorum ki firmanin 'ticari ve kar marji potansiyeline, hedeflerine gore yonelimi' beni ilgilendirmez...
Bu en buyuk etkendir fakat kabloyu duzgun taktigini soyleyen ve psunun kendi kablosunu, gpunun kendi aparatini kullananlarda da bu raporlamalar oldu. Hatta...
kaliteli PSUya benziyor illa ki de ozellikle 5000 serisi gpular biraz sorunlu. Dun redditte yabanci bir kullanici yeni uretim Nzxt C1000 psu icin rtx 5090...