🔥İndirim VATAN BİLEŞENLER İNDİRİMİ YÜZDE 15'e döndü

paraf anneler günü kampanyası 60bin harcamaya 5 bin veriyor
Hocam bir türlü paraftan hesap açamadım ya. Sürekli ek bilgiler gerekmektedir lütfen bankamıza gelin diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Paraf dijital kart çıkardım aldım ama sadece vatan anneler günü kampanyasına katılabildim. Parafly ayrıntısını bilmiyordum yoksa paraf dijital yerine Parafly çıkarırdım.
Hocam nasıl çıkardınız acaba? Ben bir türlü çıkaramadım. Bankaya gidemiyorum maalesef.

Hocam bir türlü paraftan hesap açamadım ya. Sürekli ek bilgiler gerekmektedir lütfen bankamıza gelin diyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam nasıl çıkardınız acaba? Ben bir türlü çıkaramadım. Bankaya gidemiyorum maalesef.
Daha önce halk hesabım vard. gece dijital kart başvurusu yaptım 1 dk da onaylandı. Eğer parafly kart başvurusu yapsaydım 11.000 paraf para gelebilirdi. Çünkü 5 bin parafly veriyor, 5 bin vatan veriyor, 1000 de anneler günü kampanyası paraf para veriyor

gece saat 12'den sonra falan bu %15 indirim olayları başlıyor vatanda. Thermaltake view 380 XL 850+80 gold modelini 9.170TL'ye satın aldım. bana göre bedava bir fiyat, sadece psu bile 7 8k ve 9k'ya aldığım kasa ömürlük.
saat 22.00'da mağazalar kapanınca başlıyor indirim hocam.

Hocam ne zaman kadar devam ediyor bu indirim acaba
Ara ara getiriyorlar. 22.00 da mağazalar kapanınca satışa web üzerinden devam edilsin düşüncesiyle sanırım getiriyorlar. Haftasonu anneler günü indirimine kadar her gün olur, 1-2 gün anneler gününe Özel indirim olur sonra ara verirler diye tahmin ediyorum.

Ara ara getiriyorlar. 22.00 da mağazalar kapanınca satışa web üzerinden devam edilsin düşüncesiyle sanırım getiriyorlar. Haftasonu anneler günü indirimine kadar her gün olur, 1-2 gün anneler gününe Özel indirim olur sonra ara verirler diye tahmin ediyorum.
sırf 5080 için babama paraf kart çıkarttırıyorum ... Eğer indirime yetişemezsem önce forumu sonra da kendimi yakarım (!)

sırf 5080 için babama paraf kart çıkarttırıyorum ... Eğer indirime yetişemezsem önce forumu sonra da kendimi yakarım (!)
babanı yak daha önce neden parafın yok diye :D biz bildirimleri zamanında yaptık :D

Şu an 63ten gidiyorsa 51e kadar düşmüş oluyor bende ama alamam 😂
Ha bu arada temmuz 2025😅

Ekler

• Screenshot_2025-07-19-01-00-33-738_com.incehesap.web.web2.webp
    Screenshot_2025-07-19-01-00-33-738_com.incehesap.web.web2.webp
    118.9 KB · Hit: 66
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler