ssh4
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 156
bilmiyorum hocam otomatik çıktı onu da görünce direkt aldımhocam sende nasıl 150 tl daha az
bilmiyorum hocam otomatik çıktı onu da görünce direkt aldımhocam sende nasıl 150 tl daha az
Ben oc yapmadım ekstra ama düz 200 hz kullanıyorumOc mu 200, yoksa nornal mi 200?
Neredeyse yok veya farkedemeyeceğim kadar az.Hayırlı olsun ışıksızması mevcut mu bu monitörde
Tamamen bilgisayarının ne olduğuna bağlıİki tane bu monitör mu yoksa bir tane ktc 2k monitör mü?
Yapılır. On numara olur.@Tayfunns hocam 2. Monitör yapılır mı yada ne önerirsiniz
bakar mısın hocam bibilmiyorum hocam otomatik çıktı onu da görünce direkt aldım
Aylardır öyle kullanıyorum, hiçbir sorun yokbide biraz konuyla alakasız olucak ama monitörü hep 200hz kullanırsak monitörde bir sıkıntı olurmu
cs valoda nasıl hocam panel kalıtesı akıcılıkAylardır öyle kullanıyorum, hiçbir sorun yok
Her monitör indirim konusunda fix gelen soru.@Tayfunns hocam 2. Monitör yapılır mı yada ne önerirsiniz
Normalde 2. Monitör olarak kullanıyorum ama senin için bi cs açıp bakacağımcs valoda nasıl hocam panel kalıtesı akıcılık
hocam attığım resimde kampanya adı yazıyor bana özel olabilir nerden nasıl bakacağımı söylersen bakayım senin için, ben kendim eklemedim yani ürünün sayfasındayken çıktı indirimbakar mısın hocam bi
yüksek ihtimal sana özel hocamhocam attığım resimde kampanya adı yazıyor bana özel olabilir nerden nasıl bakacağımı söylersen bakayım senin için, ben kendim eklemedim yani ürünün sayfasındayken çıktı indirim
Baktım geldim ve taş gibi. Hatta bir süredir 2k kullanıyordum ve hassasiyet fazla hissettiriyordu. 1080p de eski haline döndü. Cs yi falan bunda oynayabilirim bende.cs valoda nasıl hocam panel kalıtesı akıcılık
ne kadar almıştın hocamBaktım geldim ve taş gibi. Hatta bir süredir 2k kullanıyordum ve hassasiyet fazla hissettiriyordu. 1080p de eski haline döndü. Cs yi falan bunda oynayabilirim bende.
Ben 4200 e almıstım, monitör lazımdı indirimsiz aldım o dönem.ne kadar almıştın hocam
3650 e yapıştırıyorum o zamanBen 4200 e almıstım, monitör lazımdı indirimsiz aldım o dönem.