thhye başvuruyu yaptım
1738275221
mağaza mail attık geri dönüş bekliyoruz diye sallıyordu. telefondan değişim talep ettiğimi dile getiriyorum sürekli iade kararı çıktığı için yapamıyoruz diyip sallıyorlar
mediamarkttan aldığım kulaklığın mikrofonunda sorun olduğu için 2 ocakta servise gönderdim. buğün yasal 20 iş günü süreci doldu. kulaklığım tamir edilmedi ücret iadesi kararı verdiler. bende ücret iadesini kabul etmeyip kulaklığımı geri istedim. ama sözde servis geri göndermemiş. buğünde arayıp...
hyperx'in sitesinden iletişime geçip durumu anlattım bana direkt kulaklığın mikrofonunu gönderdiler. lakin mediamarkt aracılığıyla servise gönderdiğim kulaklığı servis geri göndermiyor. 22 iş günü oldu 2 ocakta vermiştim mediamarkt'a ne yapabilirim. sürekli arayıp para iadesi onaylanmış falan...
hyperx'in servis numarasını bulamıyorum bir türlü ama benim kulaklıkta kingstone'de yazıyordu.
1736584735
hyperx'in dispiratörü kingstone gözüküyor hangisiyle iletişime geçmeliyim acaba
daha yetkili birine nasıl bağlanacagız
1736502752
THH başvuru yaptım dosyalar kısmına ürünün güncel fiyatını , mediamarkttaki stok olmadığını ve yine mediamarkttaki cloud 3 'ü dosya olarak yükledim.
Öncelikle merhaba arkadaşlar
3 ocak 2024 tarihinde mediamart'tan hyperx cloud 2 kulaklık aldım. kulaklıgın mikrofonunda sorun olduğu için mediamarkt aracılığı ile servise gönderdim. servis iade kararı vermiş. güncel durumda kulaklığın fiyatları 3 katına çıkmış neredeyse bana 1560 tl para iadesi...