bluewiq isimli üyenin son içerikleri

1. bluewiq

Yardım Hyperx kulaklık servis iade kararı

thhye başvuruyu yaptım 1738275221 mağaza mail attık geri dönüş bekliyoruz diye sallıyordu. telefondan değişim talep ettiğimi dile getiriyorum sürekli iade kararı çıktığı için yapamıyoruz diyip sallıyorlar
  2. bluewiq

Yardım Hyperx kulaklık servis iade kararı

mediamarkttan aldığım kulaklığın mikrofonunda sorun olduğu için 2 ocakta servise gönderdim. buğün yasal 20 iş günü süreci doldu. kulaklığım tamir edilmedi ücret iadesi kararı verdiler. bende ücret iadesini kabul etmeyip kulaklığımı geri istedim. ama sözde servis geri göndermemiş. buğünde arayıp...
  3. bluewiq

Yardım Mediamarkt ürün iadesi

hyperx'in sitesinden iletişime geçip durumu anlattım bana direkt kulaklığın mikrofonunu gönderdiler. lakin mediamarkt aracılığıyla servise gönderdiğim kulaklığı servis geri göndermiyor. 22 iş günü oldu 2 ocakta vermiştim mediamarkt'a ne yapabilirim. sürekli arayıp para iadesi onaylanmış falan...
  4. bluewiq

🔥İndirim Lenovo Legion R25f-30 240hz 0.5ms 24.5" Monitör 4.999 tl 🔥

Ryzen 7 9800x3d 4070 li sisteme bu monitör mü? Yoksa 180hz 2k MSI monitör mü?
  5. bluewiq

Odyssey G4 25" 240Hz alınır mı? ?

27 inc modelini kullanıyorum 1 yıldır gayet memnunum
  6. bluewiq

deniyeceğim.
  7. bluewiq

hyperx'in servis numarasını bulamıyorum bir türlü ama benim kulaklıkta kingstone'de yazıyordu. 1736584735 hyperx'in dispiratörü kingstone gözüküyor hangisiyle iletişime geçmeliyim acaba
  8. bluewiq

Servis iade kararı verdi
  9. bluewiq

aslında 2 ocakta verdiğim için bi sorun olacağını düşünmüyorum. sonuçta bendeyken garanti sürecindeydi.
  10. bluewiq

ürünün garantisi 3 ocakta bitiyordu ben 2 ocakta verdim. thh 1-2 ay sürüyor diye biliyorum. ürünü alsam sorun yaşarmıyım magzadamı kalsın
  11. bluewiq

daha yetkili birine nasıl bağlanacagız 1736502752 THH başvuru yaptım dosyalar kısmına ürünün güncel fiyatını , mediamarkttaki stok olmadığını ve yine mediamarkttaki cloud 3 'ü dosya olarak yükledim.
  12. bluewiq

Öncelikle merhaba arkadaşlar 3 ocak 2024 tarihinde mediamart'tan hyperx cloud 2 kulaklık aldım. kulaklıgın mikrofonunda sorun olduğu için mediamarkt aracılığı ile servise gönderdim. servis iade kararı vermiş. güncel durumda kulaklığın fiyatları 3 katına çıkmış neredeyse bana 1560 tl para iadesi...
  13. bluewiq

🔥İndirim DeFacto WaterProof Mont 🔥619 TL

Kuponu nasıl aktif ediyoz kod nedir
  14. bluewiq

❌İndirim Bitti! Ajazz 159 mc (3388) 245 tl (yeniden stoklarda)

Steelseries prime yerine alınır mı?
  15. bluewiq

Öneri Rebelx yada calitte oyuncu koltuğu alınır mı?

Merhabalar arkadaşlar 2500/3000 TL arası bir koltuk almayı planlıyorum. Bu marka koltuğu kullanan varmı? Alınır mı?
Geri