Neler Yeni

Yardım Hyperx kulaklık servis iade kararı

bluewiq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ferhat Gül
mediamarkttan aldığım kulaklığın mikrofonunda sorun olduğu için 2 ocakta servise gönderdim. buğün yasal 20 iş günü süreci doldu. kulaklığım tamir edilmedi ücret iadesi kararı verdiler. bende ücret iadesini kabul etmeyip kulaklığımı geri istedim. ama sözde servis geri göndermemiş. buğünde arayıp kulaklık geri dönüşüme gitti dediler. doe raporunda iade kararı var. para iadenizi yapalım diyorlar. ben iade istemiyorum güncel fiyatlar çok pahalı nasıl bir yol izleyebilirim?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Furkan Görür
mediamarkttan aldığım kulaklığın mikrofonunda sorun olduğu için 2 ocakta servise gönderdim. buğün yasal 20 iş günü süreci doldu. kulaklığım tamir edilmedi ücret iadesi kararı verdiler. bende ücret iadesini kabul etmeyip kulaklığımı geri istedim. ama sözde servis geri göndermemiş. buğünde arayıp kulaklık geri dönüşüme gitti dediler. doe raporunda iade kararı var. para iadenizi yapalım diyorlar. ben iade istemiyorum güncel fiyatlar çok pahalı nasıl bir yol izleyebilirim?
thh e başvuru yapın. Size iade veya misli ile değişim sunmaları lazımdı.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,386
İsim
1
yenisiyle değişim istiyorum diye darla sürekli

bluewiq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ferhat Gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
thh e başvuru yapın. Size iade veya misli ile değişim sunmaları lazımdı.
thhye başvuruyu yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yenisiyle değişim istiyorum diye darla sürekli
mağaza mail attık geri dönüş bekliyoruz diye sallıyordu. telefondan değişim talep ettiğimi dile getiriyorum sürekli iade kararı çıktığı için yapamıyoruz diyip sallıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,687
Üyeler
166,593
Son üye
Texomposter
Top Bottom