BN0' isimli üyenin son etkinliği

• B
    BN0', VIRUS MH FALSE POSITIVE MI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Teşekkürler
  • B
    BN0', AMD EKRAN KARTI Alınır mı?? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam problem sizi bulacaksa Nvidia'da da bulur beni buldu mesela şans işi tamamen
  • B
    BN0', AMD EKRAN KARTI Alınır mı?? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hangi hatalar "hayla" devam ediyor hocam, RX5000 serisi kullanıyordum hiçbir sorunu yoktu 4070S'e geçtim F/P sistem bulduğum için keşke 7900 serisi indirim...
  • B
    BN0', Bu 2. El sistem alınır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    buna temiz 2. el ekran kartı alırsan dediğin gibi 3070ti veya amd tarafında 6800xt civarı tertemiz olur.
  • B
    BN0', Bi sistemi aldim sizce iyi mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    A serisi anakart CL40 5200 Ram Kasanın F/P temiz sıkıntısız ama üst seviye değil. 25400 civarı demiş ona göre kioxia'nın 2100-1700'lük ssd'sini yapmış 300...
  • B
    BN0', Bi sistemi aldim sizce iyi mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    TI sistem aranılsa bulunurdu aslında ama bu biraz pahalıya gelmiş.
  • B
    BN0', VIRUS MH FALSE POSITIVE MI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Buyrun, https://drive.google.com/file/d/12FLttsijNvtbYw11n81QPAmMpNIzgz6L/view?usp=drive_link
  • B
    BN0', Genel Yazılım kategorisinde VIRUS MH FALSE POSITIVE MI başlıklı bir konu açtı.
    Patreon üzerinden lisanlı şekilde satın aldığım Frame Gen ürününün Nvidia versiyonunda sıkıntı yok fakat AMD versiyonu virüslü görünüyor kontrol eder...
  • B
    BN0', Konu Dışı kategorisinde DOSYA VIRUSLU MU FALSE/POSITIVE MI ? başlıklı bir konu açtı.
    Patreon üzerinden lisanlı şekilde satın aldığım Frame Gen ürününün Nvidia versiyonunda sıkıntı yok fakat AMD versiyonu virüslü görünüyor kontrol eder...
  • B
    BN0', Yurt disindan ekran karti almak mantikli mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    o zaman gümrük vergisi vermiyor diye biliyorum.
  • B
    BN0', Hangi sistemi almalıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    indirim bekleyin birkaç gün önce ddr5 7500f 4060ti'lı pc geldi pckolik'e biraz bekleyebilirsiniz. 1733614837 pahalılar 2'side
  • B
    BN0', Beyaz Sistem Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    R5 7600X - B650-M - 32 GB RAM 6KCL36 - MSI4070S - 1TB 6K-4K - 240MM SIVI SOGUTMA
  • B
    BN0', Beyaz Sistem Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    45e ben 4070s r5 7600x li sistem topladım hocam 2 hafta önce yazık olmasın paranıza
  • B
    BN0', Öneri Klavye Önerisi 2000tl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    al sat için alıyorlar zaten 1kya geliyor 1.5'a satıyorlar
  • B
    BN0', Öneri Klavye Önerisi 2000tl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    alanların loğu kullanmıyor yakınlarda kapalı kutu varsa alabilirsin 1.5 max 1.6 ya
Top Bottom