Windows media creation tool ile flashı kurdum windows kurulum dosyalarında bir hata olduğunu düşünmüyorum zira format atmadan önce de aynı hataları alıyordum attıktan sonra da aynı hataları almaya devam ettim çok büyük bir tesadüf olsa gerek ki kurulum yaparken dosyalar yine hatalı olsun Bios'um...
Stop code memory management ve kernel security check failure de eklendi şimdi. Galiba bütün hata kodlarını alıcam bu gidişle. Ram tanılaması da yaptım ssdyi de diskinfodan kontrol ettim yok hiçbir şey çıkmıyor. Minidump dosyası da oluşmuyor
Bir süredir laptopu her açtığımda otomatik onarıma giriyor direkt ve otomatik onarılamadı diyor sonrasında yeniden başlattığımda pc bu sefer normal bir şekilde açılıyor aldığım hatalar : rdyboost.sys , srttrail.txt
Neredeyse her şeyi denedim temiz kurulum yaptım hızlı açılmayı kapattım, statik...
https://drive.google.com/drive/folders/1j5ukmkV7sufVLjDpu4UTupAaDxWAD-JD?usp=sharing Hocam iyi günler sorun tekrardan olmaya başladı laptopun prize takılı olup olmaması tetikliyor olabilir çünkü üçlü prizin düğmesini açmadan açmaya çalıştığımda oldu bazen de prizden çektikten sonra pilden yerken...
Yaptım hocam sorun düzelmiş gibi duruyor önceden bilgisayar açılırken acer yazısının altında daire dönerdi ve mavi ekrandan önce donardı o daire artık yüklenme dairesi hiç çıkmıyor ve eskisinden hızlı bir şekilde açılıyor mavi ekran da vermedi yarın yeniden güncellerim durumu tekrardan mavi...
Bugün yine ilk açtığımda mavi ekran verdi bu sefer: UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION HATASI verdi otomatik yeniden başlatmayı kapattığım için kendim güç düğmesine basılı tutarak kapattım açtım başka mavi ekran vermedi minidump dosyası da oluşmamış baktım
1743698259
Formatı son çare olarak bırakıyorum...
Dediklerinizi harfiyen uyguladım sorunun düzelip düzelmediği belli olur yarına sanırım dediğim gibi bir gün sonra açıldığında göyle yapıyor gün içerisinde yapmıyor teşekkür ederim yardımlarınız için
Şu an cihaz şifrelemesini kaldırıyordum Şifre çözme devam ediyor diyor o bittikten sonra sırasıyla deneyeceğim gamepower'ın kulaklık yazılımı kurulu o da mı bir sıkıntı çıkartıyormuş
Merhaba birkaç haftadır laptopumu gün içerisinde ilk açtığımda iki kere üst üste mavi ekran hatası veriyor hataların ismi bazen değişiyor bunlar;
kmode exception not handled system thread exception not handled
system thread exception not handled
THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
What...