dostlarım uzatmadan konuya geçiceğim çok acil çünkü finallerime bu bilgisayardan girmek zorundayım.
fotokopi kırtasiyeden usb belleğime bulaşan musallat.exe virüsleri ve yandaş trojenleri dün bilgisayarıma sızdı.
bir sürü antivirüs programlarını tek tek kurarak sildim hepsini.
ama yeniden...
+30 fps için daha fazla para harcamana gerek olduğunu düşünmüyorum açıkçası kankam kalan parayla kendine birşeyler daha alabilirsin.bahsettiğin markanın kartlarıda çok kalitelidir soğutmasından ve tasarımından olsun.
Yabancı ve hareketli tarzda arıyorsan bunun için bir listem var.Deneyebilirsin istersen.Takip edersen sevinirim :D
https://open.spotify.com/playlist/4iRNOenEGuHr82VgJj33iS?si=o-O7sKVhSKSG7srTysFzbg
Başlıktan anlaşılmayacağı için anlatıyorum.
J5 Pro Android bir telefonum var ama mürekkep dağılmasından dolayı ekran tamamen karanlık.Ekranı görememem dışında tüm fonksiyonları çalışıyor spotifydan müzik dinleyebiliyorum arama yapıp alabiliyorum
Bunların hepsini uygulamaların yerlerini...
Bu ihtimale de bakıcağım teşekkür ederim. <3
1602878634
Kapalı olduğu halde bu şekilde ne yazıkki.Isınmadan kaynaklı yapıyor macunu değiştirmem lazım.İlgilendiğin için teşekkür ederim..
1602878654
ey gidi günler ey..
Gençler merhaba uzun zamandır oyunlarımda fps drop yaşıyorum.Bilgisayarımın ısınmasından dolayı olduğundan termal macunu değiştirmem gerek fakat şuanda el veremiyorum maddi olarak.Konuyu en baştan söylemek istedim çünkü içlerinizden biriniz e git macun al soğutucu al falan diyecektir oyüzden...
Merhabalar, sürekli evde oturuyorum, ara sıra inşaatlara gidip çalışıyorum ama şu sıralar baya bi iş olmayacak gibi.İnternetten nasıl bir şey yaparak çalışabilirim ? Bir önerisi olan varmı ?