Bu arkadaşların verdiği linkteki Thermalright Phantom Spirit 120 Evo içinde övgüler vardı bayağı ama sessizliği için bir şey hatırlamıyorum. Diğer arkadaşın...
Sıvı soğutmanın fanları yok mu? Sıvı bir nevi hava soğutmadaki boruların işlevini görüyor. Borulardan daha etkili ısıyı radyatöre dağıtıyor. Yine fan...
360 mm sıvı soğutma benim kasaya uygun olmadığı için kaliteli bir hava soğutma almak daha mantıklı gibi geliyor ama. Ben fanların ses olayına da gıcığım...
9950x ile sadece oyunun alaka koparttı hocam
arctic 3 pro eğer radyatörü kasaya sığıyorsa ve bütçe esnetilebiliyorsa en iyi seçenek gibi işlemci yükseltmek...
Niyekine?
Bilinçli olmadan veya uygun fiyatlı bulunca yada şimdi oyun oynayayım, 16 çekirdek belki ileride işime yarar denilerek satın alınmış olabilir...
https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-cockpit-x-power-120mm-fanli-700w-80plus-midt-atx-kasa.html
KAsa bu. Bu kasaya 360 Mm uzunluğunda sıvı soğutma...
1. si 240 mm sıvı soğutmalar o kadar yüksek fiyatta değil. 2.500-8.000 TL arası marka modele göre değişiyor.
2. si kasanızın marka modeli nedir? Kasanız...
Merhaba, AMD Ryzen 9 9950X işlemciye hangi hava soğutma uygun olur?
Sıvı soğutma tercih etmeyeceğim çünkü aşırı pahalı. 240 MM lik 2 fanlı sıvı soğutucular...