GTA 5 Full Ayarlarda 80-90 FPS Veriyor Turbo modda Max 74 Derece 5600rpmi gördü yükte bir problemi yok laptopun ama boştaki sıcaklık değerleri ne yaparsam yapayım düşmüyor ve bide altında laptop standı+Kasalar Egzoz fanı var
1764350482
bendeki değerleri üstte attım hocam
Hocam Visual Studio açıksa değerlerde sorun yok gibi bende steam ve discord açık olunca 60 dereceyi görüyor zaten
1764349627
Bilgisayara format attım bu durumla uğraşmamak için temiz kurulum yaptım
1764349778
Hocam işiniz yoksa uygulamaları kapatıp dengeli modda derecesine bakabilme şansınız...
Fanlar sıcaklığına göre çalışıyor 60 dereceyi görünce biraz çalışıyor ve kapanıyor normalde 37 derecelerde kaldığında fana ihtiyaç duymuyordu.
1764349414
Stok Macunda değerler benim için yeterliydi zaten padlik bir durum yoktu zamanı geldi diye en çok önerilem macundan aldım
Yeni sürdüğüm macun thermal grizzly kryonaut tavsiye üzerine aldım yükteki sıcaklıklarımı çok güzel düşürdü ama boştaki değerlerim önceki macunda olduğu gibi çok anormal
1764349108
Bende aynı şekilde yüksek watt çekiyordur diye 5w’a kadar sınırladım ama yinede dereceler 50nin altına inmedi
Arkadaşlar Asus TUF F15 Laptopum boştayken çok ısınıyor sıcaklık değerleri CPU Ve GPU 55-60 arasında kalıyor bu değeleri vermeden önce normalde 35-40 arasında olurdu.Sorunu çözemedim diye temiz format attım ama işe yaramadı öneri üzerine 1 senelik macunu thermal grezzly ile değiştirdim ama yine...
Arkadaşlar Asus Tuf F15 Laptop aldım. PC boştayken fan çalışmıyor ama yüke binip çalışmaya başlayınca kırt diye bir ses çıkarıp öyle çalışmaya başlıyor bunun bir zararı olur mu? birde laptopun orta kısmında çok yakına gelince elektrik cızırtısı gibi ses var neyden dolayı olabilir?