yok bugun acmadim ya o konu kilitlendi insanlar iste özelden yazdilar
1717760925
dm den iletildi
1717761182
yani oyuna youtubeden de bakabilirsiniz buraya bir bilgisi olmadan kabaca yorumlar yapan 2-3 genç arkadasımıza üzüldüm diğer saygılı arkadaslara zaten güzel sekilde cevap veriyorum :) iyi...
araştırıp bakabilirsiniz kolay para çekim kanıtım var tabii ki özelden iletebilirim sizlere
1717757120
bilmeseydim konu açmazdım sen bilmiyorsun sanırım biraz garip bir soru olmuş iyi forumlar
1) NFT'yi neye göre kazanacağız? Günde 12 saat uğraşıp amele gibi 1 dolar mı kazanacağız?
HAYIR! NFT'yi oyunu oynayarak düşürüyorsunuz ve tamamen şansa. Oyuna başlayan 10 kişiden 5 i ilk eğitimi tamamlarken düşürüyor (1 saat bile değil).
2) Sadece NFT mi kazanabiliyoruz nasıl parayı çekiyoruz...
cok iyi yescoin bir eksisi yok yani. Telefona zararı da yok. Harici olarak NFT düşürmeyi de deneyebilirsin. Yeni çıktı o da direkt çekiyorsun onu uğraşmıyorsun hiç miningcilerle falan.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/oyun-oynayarak-para-kazanin-nft.935222/
buradan bakabilirsin
1) NFT'yi neye göre kazanacağız? Günde 12 saat uğraşıp amele gibi 1 dolar mı kazanacağız?
HAYIR! NFT'yi oyunu oynayarak düşürüyorsunuz ve tamamen şansa. Oyuna başlayan 10 kişiden 5 i ilk eğitimi tamamlarken düşürüyor (1 saat bile değil).
2) Sadece NFT mi kazanabiliyoruz nasıl parayı çekiyoruz...
Aşırı iyi toplamışsın güle güle kullan. Ben ciddi anlamda çok şansız bir insanım bugüne kadar aldığım her bilgisayarda (sıfır ürün) bir sorunla karşılaştım. 2.el topuna hiç girmeyeyim :). Sıvı soğutmaya gerek yok bu fiyata da yokmuş zaten.
İyi forumlar.
Öneriniz için çok teşekkür ederim ve evet bence de sıvı soğutmayı daha sonra alabilirim. Anakart üzerinde 4 slot ram olmasını istiyorum. Yani anakartın bir tık daha iyi olmasını istiyorum. Böyle bir sistem önerebilir misiniz?
İyi forumlar.
1682975054
2. sistemin ryzen hali daha iyi olmaz mı? 2...
Selam upgradeye yatkın, sıvı soğutmalı bir sistem arıyorum. Donanımcı arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Şimdiden yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim.
Not: Bakiye çok fazla abartılmayacak kadar aşılabilir. Sıvı soğutmalı sistem aradığımdan pahalı olacağının farkındayım. NVIDIA...