15.5k ya alabilirim sisteminizi eğer İstanbul içi satmayı düşünürseniz. Sisteminiz iyi lakin işlemci ve anakart bence biraz sıkıntı işlemciniz pci 3.0 için anakartınız ise giriş seviyesi bir anakart. 15.500 e tek tek sistemi topladım anakartı daha iyi işlemcisi eş değer ama pci 4.0 destekliyor...
Hocam ben driver açısından üzülür müyüm siyah ekran vs olayları çok yaşanıyor diye görüyorum amd ekran kartlarında. Oyun olarak valorant lol falan oynayacağım arada bir hikaye oyunları oynarım o kadar. Ama sıklıkla lol ve valorant.
Ekran kartı tarafında bir tek şüphelerim var hocam bu zamana kadar hiç amd ekran kartlarıyla sistem toplamadım hep nvidia tarafından topladım ilk defa amd deneyeceğim. Birde inanılmaz uygun bir fiyata buldum 6000₺ civarında sırf bundan dolayı onu tercih ettim pişman eder mi üzer mi sizce?
Hocalarım şöyle bir sistem buldum;
Ryzen 5 3500x
ASUS Prime A320M
RTX 2060 Super
2x8 16 GB RAM
Asus VG248QE 144hz Monitör
850 watt psu
kasası da hiper
Ssd falan bilmiyorum ne var ne yok çokta önemli değil o onu ayrıda alırım kendim..
16k fiyat demiş en son bana çok mantıklı geldi bu seçenek...
Teşekkürler hocam :) Bekleyeceğim acelem yok ilk bilgisayarımı kurarken de bayağı bir bekledim. Bunu da zaten ikinci bir bilgisayar olarak kuracağım için çok acelem yok.
1783880850
hocam öyle oyunlar oynamıyorum zaten. fps oyunlar tercihim valodur cs2 dir. ya da lol falan yani.
Evet ikincil bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Sarı site üzerinde bakıyorum sistemleri her biri çok ayrı fiyatlarda yani r3 3100lü aynı ekran kartlı sistem ile r5 3500xli aynı ekran kartlı sistem r3 3100 daha pahalı gözüküyor mesela anlamlandıramadım. Bütçem bu monitör vs her şeyim mevcut...