Bu Bütçeye Bu Sistem?

Börcii

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
15500
  • Ryzen 5 3600 İşlemci
  • Gigabyte X370 Anakart
  • XFX RX 6600 XT 8 GB Ekran Kartı
  • 2x8=16 GB DDR4 Corsair Vengeance LPX 3200MHz CL16 Ram
  • Samsung 970 EVO 240GB M2 SSD
  • 1 TB Seagete HDD
  • Sharkoon SHP650 V2 PSU
  • XPG Valor Mesh RGB Kasa
Toplam olarak : 15.500₺ tutuyor bu sistem.

Sizce nasıl? Hepsini ikinci el olarak topladım. Bir tek anakart biraz giriş seviyesi ama onuda ileride yükseltebilirim.

Son düzenleme:
Gayet iyi bence. Valorant, lol gibi oyunlarda ve diğer pek çok oyunda da 1080P'de iş görecektir

Gayet iyi bence. Valorant, lol gibi oyunlarda ve diğer pek çok oyunda da 1080P'de iş görecektir
Ekran kartı tarafında bir tek şüphelerim var hocam bu zamana kadar hiç amd ekran kartlarıyla sistem toplamadım hep nvidia tarafından topladım ilk defa amd deneyeceğim. Birde inanılmaz uygun bir fiyata buldum 6000₺ civarında sırf bundan dolayı onu tercih ettim pişman eder mi üzer mi sizce?

Ekran kartı tarafında bir tek şüphelerim var hocam bu zamana kadar hiç amd ekran kartlarıyla sistem toplamadım hep nvidia tarafından topladım ilk defa amd deneyeceğim. Birde inanılmaz uygun bir fiyata buldum 6000₺ civarında sırf bundan dolayı onu tercih ettim pişman eder mi üzer mi sizce?
Üzme olayı tamamen beklenti ile alakalı bir durum. Ne oynayacaksınız?

Üzme olayı tamamen beklenti ile alakalı bir durum. Ne oynayacaksınız?
Hocam ben driver açısından üzülür müyüm siyah ekran vs olayları çok yaşanıyor diye görüyorum amd ekran kartlarında. Oyun olarak valorant lol falan oynayacağım arada bir hikaye oyunları oynarım o kadar. Ama sıklıkla lol ve valorant.

Geri