Direkt ekran kartına değil kasanın HDMI girişine taktım bı reset atayım görüntü gelecekmi hocam
1757173868
Parçaların birbirini tanıması için zamanmi geçmesi lazım acaba
Arkadaşlar herşeyi düzgün taktigimdan eminim fakat power tuşuna bastığımda PC çalışıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor ne yapmam lazım bu süre beklemesimi lazım bu şekilde
bu topladıgım sistem nasıl bu mesela lol valorant gibi rekabetçi oyunları iyi oynatır ha valla sana yemin ediyorum 20 bin TL 'ye pc yok şuan piyasa'da ben bunu başardım demekki benim bi farkım var bu işte.
1756683347
bro bi benim koyduğum ekran kartına bak bide buradaki karta bak onu geçtim amd...
valla 2. el bilgisayar kimse almak istemez şöyle söyleyeyim sana insanın aklında bi şüphe kalır her parça sağlam cıksa alırızda sağlam çıkacağı garanti değil.
Merhaba arkadaşlar yeniden karşınızdayım bu sefer bütçeyi biraz daha kısıtlayıp 20 bin TL bandında sistem topladım güzel yorumlarınızı bekliyorum saygılar.
Timetec 16 gb 3200 mhz ddr4 ram...
bi karar hatası yapmışım şuan fiyatı makul fiyata çekebildim 26.000 parçalar zaten ucuz onun haricinde 2. el parça'da ekleyebilirsiniz ben sadece böyle bi am5 topladık am4 sistem'de toplamak istedim saygılar.
bugün belki yalnız değilsin ama bu arkadaşın durumuna düştüğün'de işte o zaman anlayacaksın hayatın boş olduğunu bugün mutlusun ama yarına mutlu çıkacağın garanti değildir.
beyler benim bilgisayar'da input lag ve gecikme var böyle klavyeden yazı yazarken bile zorlanıyorum.
Acaba ben bu geçer diye amd 7500f + am5 anakart + ram aldım bu ürünleri geri iade etsem ayıp olur mu acaba ?
Çünkü sorun düzelmedi. Hazır sistem almaya karar verdim acaba bu ürünleri geri iade...