borot isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım CPU VE GPU ISI DEĞERLERİM NASIL?

bunu sadece ekran kartına mı sürüyorsun işlemciye de sürülüyor mu?
  2. B

pek anlamıyorum şimdi ekran kartını çıkarmak sökmek falan yanlış yapmak istemem bilgisayarcıya götürmem daha makbul olur macun önerisin alabilirim
  3. B

kendim yapmam değil mi herhangi bir bilgisayarcıya götürmem lazım. bi de ne kadar tutar ortalama
  4. B

tam 4
  5. B

Oyun oynarken GPU 80-85, CPU 70-75 aralığında geziyor. Bu ısı değerleri normal mi yoksa ekran kartının ve işlemcinin derin bir temizliğe ve macuna ihtiyacı var mıdır?
  6. B

Öneri 2. El Oyuncu Koltuğu Alınır Mı?

ihlass mıı oooo :D güzel vakumluyodur 1657909132 yok kargo :D
  7. B

o alet ne reis
  8. B

2.el oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum fakat adam o kadar üstüne oyun oynuyor, saatlerce oturuyor, terliyor, yemek yiyor, kedisi köpeği varsa zarar veriyor. Sizce sadece biraz rahat koltuğa oturabilmek için ucuza 2. el alınır mı?
  9. B

Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming VG249Q1A alınır mı

hocam yok bunu alıyorum ben ya nvidia ekran kartım var bu modelle uygunmuş, bi asusu deniyelim
  10. B

sence alınır mı o model? almayı düşünüyorum da
  11. B

VG249Q1A da mı yok?
  12. B

Yardım BU 2 MONİTÖRÜN ARASINDAKİ FARKLAR NEDİR?

bu iyi siteymiş çok teşekkür ederim
  13. B

ikisi de ips :D
  14. B

https://www.asus.com/tr/Displays-Desktops/Monitors/TUF-Gaming/TUF-GAMING-VG249Q1A/ https://www.asus.com/tr/Displays-Desktops/Monitors/TUF-Gaming/TUF-Gaming-VG249Q1R/ bu 2 monitörün arasındaki farkı çözemedim, acaba sadece ayaklıkları ve monitörün inceliği mi değişik? aydınlatabilirseniz ve...
  15. B

Monitör önerisi lazımm acil

kanka şu asusun curvedsız olanı 2800ken bu niye 3600a yakın? sadece curved olduğu için mi yoksa başka bir özelliği mi var?
Geri