Hiç yapmadım ama çok seviyorum. 😔
Arabam olsaydı kafam estiğinde, sıkıldığım da ormanlık alana veya manzaralı uzak yerlere gidip sadece kafa dinlemek isterdim.
https://www.vatanbilgisayar.com/razer-ornata-v3-tnky-kbl-tr-layout-oyuncu-klavye.html
Arkadaşlar sesi çok hoşuma gitti. Normal membran klavye gibi değil. Kullanan varsa tavsiye eder mi ? Uzunca süre kullanmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar birsürü klavye aldım, hepsinde switchler belli bir süre sonra basmıyordu. Artık bıktım. Bana ömürlük sorun çıkartmayacak mekanik (Blue,Brown,Red) klavye önerir misiniz ? Çok şekilli şukullu olmasını istemiyorum. Sade ve hoş olursa güzel olur. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar elimde mekanik tuşlu bir klavye var. Bu klavyede ya tuşlar basmıyor ya da 2,3 kere basıyor. Bende kolonya sıkarak bu sorunu geçici olarak çözüyorum ama neden kolonya sıkınca düzeliyor ?
Bunu temelli düzeltmenin bir yolu var mı ?