ne yapacağımı bilmiyorum hocam firmwareden ne yapcagım yardım olurmusun sana zahmetFirmware uygulamasını kullanın birde oradan deneyin hocam
Hocam firmware aslında uygulama gibi değil kulaklıkta sanal olarak hata varsa onu düzeltiyor sadece internete yazarsan çıkar.ne yapacağımı bilmiyorum hocam firmwareden ne yapcagım yardım olurmusun sana zahmet
evet hem valo hem zula şarkı dinlerken falanda bazı şarkılarda cok belli oluyoValorant mı boğuk geliyor ?
hocam link atarmısın yazdımda youtuba bulamadımHocam firmware aslında uygulama gibi değil kulaklıkta sanal olarak hata varsa onu düzeltiyor sadece internete yazarsan çıkar.
Windowsdaki sorun algılayıcısı gibi düşün
hocam valorantın normal sesi o bende de boğuktu bozuk sanmıştım normal sesmişevet hem valo hem zula şarkı dinlerken falanda bazı şarkılarda cok belli oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam link atarmısın yazdımda youtuba bulamadım
Normalde kulaklığın ses profiline baktığımda low treble düşük olmasına rağmen mid ve high treble aşırı parlak, midler 10 numara ve bass ise gereğinden biraz fazla gözüküyor. Size Harman Eğrisi'ne uygun EQ ayarlarını atayım bir deneyin hocam. EQ ayarını kendi yazılımı varsa oradan, yoksa başka bir programdan da yapabilirsiniz.Arkadaşlar bugun hyperx cloud 2 aldım mediamarkt mağazasından ama sesler çok basslı tizler az ses boğuk geliyor yardımcı olabilecek varmı ayar yapabileceğim yer falan mediamarkt hijyen ürünü diye iade yapmıyor
Eğer düzelmezse yazılım kaynaklı ya da ses kartı kaynaklı olabilir. Bir de ses kartı olmadan bağlayıp deneyin.Arkadaşlar bugun hyperx cloud 2 aldım mediamarkt mağazasından ama sesler çok basslı tizler az ses boğuk geliyor yardımcı olabilecek varmı ayar yapabileceğim yer falan mediamarkt hijyen ürünü diye iade yapmıyor