Hyperx cloud 3 cs2 ses sorunu

deegg

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,

Hyperx cloud 3 wireless aldım, kulaklığı çok beğendim. Sürekli cs2 oynayan birisiyim, kulaklık sesleri cs2 de önceki kulaklığımdan daha farklı geliyor, ses kasmamı zorlaştırıyor. Daha basslı ve daha ince sesler veriyor oyun oynamamı zorlaştırıyor, bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı? tüm ayarları denedim fakat önceki kulaklığım gibi cs2 ses kalitesine ulaşamadım. Ses kasmam zorlaştı

Not: önceki kulaklığım kaliteli bir kulaklık değildi, sıradan bir kulaklık.

Merhabalar,

Hyperx cloud 3 wireless aldım, kulaklığı çok beğendim. Sürekli cs2 oynayan birisiyim, kulaklık sesleri cs2 de önceki kulaklığımdan daha farklı geliyor, ses kasmamı zorlaştırıyor. Daha basslı ve daha ince sesler veriyor oyun oynamamı zorlaştırıyor, bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı? tüm ayarları denedim fakat önceki kulaklığım gibi cs2 ses kalitesine ulaşamadım. Ses kasmam zorlaştı

Not: önceki kulaklığım kaliteli bir kulaklık değildi, sıradan bir kulaklık.
hocam benimde elime bugun ulasti c3w valorant ve cs2 de test ettim eskisinden daha iyi sonuc aldim sizde birsey olabilir mi acaba?

hocam benimde elime bugun ulasti c3w valorant ve cs2 de test ettim eskisinden daha iyi sonuc aldim sizde birsey olabilir mi acaba?
Hocam sence cs2 sesleri aynı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Program vs indirdin mi?

hocam bende de kablosuz bir kulaklık taktığımda aynı sorun var. sesler sanki telefonun diğer ucundan geliyor. net ses değil. kabloluda gayet net ama. discordda ekran paylaşırken video sesleri de aynı geliyor. çözen arkadaş olursa çok makbule geçer. gına geldi kabloludan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,351
Üyeler
184,148
Son üye
ege6789
Geri