HyperX Cloud 3 Wireless alınır mı?

Fear

80+
Reaksiyon skoru
138
HyperX Cloud 2 kullananlar yorumlarsa sevinirim, HyperX Cloud2'nin CS2 de verdiği sesler müzik dinlerken film izlerken falan verdiği sesler bana mükemmel geliyordu. Yeni aldığım ATK Mercury 1'den hiç memnun değilim, CS de sesler aşırı gürültülü geliyor örneği Spray atarken, AWP sıktığımda, bomba patladığında, yanıcı yanarken, mermi yediğimde falan diğer sesler çok karışıyor. Önceden Cloud2 kullanmış biri olarak Cloud3 ile arasında aşırı farklı ses deneyimi var mı? Özellikle CS oynayan Cloud2 ve Cloud3 kullanmış olanlar yardımcı olursa sevinirim. Ya da istediğim gibi bir kulaklık önerebilir misiniz, yeter ki dediğim gibi EQ ayarı ile uğraşmıyayım, sesler kendinden modlu olmasın, telefonda veya televizyonda nasıl CS falan izlerken ses alıyorsak aynı kalitede istiyorum, Cloud 2 benim için öyleydi ancak kronik sorunları vardı, cızırtı sorunu gibi gibi...

Cloud 2 kullaniyorum ve bir tane de yedekte sifir Cloud 2'im var. Genellikle kablosuz kulaklik tercih etmiyorum ama ozellikle degindikleri bir nokta pil performansinin iyi olmasi, HP uretimi Cloud 2'lerden ziyade bunda genel kalite olarakta artis var, ama sesi nasildir bilmem suan cok yuksek sinif kulak ustu kulakliklari saymazsak Cloud 2 8 sene oncesi gibi BENCE hala fps oyunlarinda ozellikle lider, muzik tarafinda evet cok tatmin etmiyor ama denetim masasindn ufak bir EQ ve Bas Artisiyla onuda tatminkar seviyeye getirebiliyorsun, ozellikle deri padlerle basslar daha iyi hissediliyor ses gecirgenligi az oldugu icin kumaslara gore.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama ASIRI bir fark oldugunu sanmiyorum.

6 aydır kullanıyorum memnunum stok ses ayarları beni tatmin etmedi dolby üzerinden ayar yaptım forumdakş bir çok arkadaşa da önermiştim kulaklık rahat pili 1buçuk hafta götürüyor mikrofon kalitesi gayet yeterli eksileri pedleri deri dediğim gibi ses kalitesi stok hali bence bu fiyata kötü ama düzeltilebiliyor

Cloud 2 kullaniyorum ve bir tane de yedekte sifir Cloud 2'im var. Genellikle kablosuz kulaklik tercih etmiyorum ama ozellikle degindikleri bir nokta pil performansinin iyi olmasi, HP uretimi Cloud 2'lerden ziyade bunda genel kalite olarakta artis var, ama sesi nasildir bilmem suan cok yuksek sinif kulak ustu kulakliklari saymazsak Cloud 2 8 sene oncesi gibi BENCE hala fps oyunlarinda ozellikle lider, muzik tarafinda evet cok tatmin etmiyor ama denetim masasindn ufak bir EQ ve Bas Artisiyla onuda tatminkar seviyeye getirebiliyorsun, ozellikle deri padlerle basslar daha iyi hissediliyor ses gecirgenligi az oldugu icin kumaslara gore.

Ama ASIRI bir fark oldugunu sanmiyorum.
Dediğim gibi hocam Cloud2 kullandım uzun süre beni gerek FPS olsun gerek film, müzik olsun tatmin etti ve şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık, tekrar almak istemeyiş sebebim kronik sorunlu olması, yüksek seste cızırtı sorunu, mikrofon algılamama sorunu gibi gibi sorunları olmasa tekrar alırım :( yeni iade politikası sebebiyle de kulaklık almaya korkuyorum, C3w almak istiyorum ama param ikinciye boşa gidecek diye korkuyorum.

Dediğim gibi hocam Cloud2 kullandım uzun süre beni gerek FPS olsun gerek film, müzik olsun tatmin etti ve şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık, tekrar almak istemeyiş sebebim kronik sorunlu olması, yüksek seste cızırtı sorunu, mikrofon algılamama sorunu gibi gibi sorunları olmasa tekrar alırım :( yeni iade politikası sebebiyle de kulaklık almaya korkuyorum, C3w almak istiyorum ama param ikinciye boşa gidecek diye korkuyorum.
Ben hic bu sorunlari yasamadim hocam gecmis olsun.Tek kronik sorun kasasindaydi onda da sifir yeni gonderdiler, yedekte duruyor.

hatta gorseli bu konuda var.

Ben hic bu sorunlari yasamadim hocam gecmis olsun.Tek kronik sorun kasasindaydi onda da sifir yeni gonderdiler, yedekte duruyor.

hatta gorseli bu konuda var.
HyperX C2 yi bırakma sebebim bu hocammm bu vardı bende sonra büyüdü git gide kırıldı sonra, benim cidden şimdi mi haberim oluyor bundan ???

O gorseldeki buyumus hali daha ilerler mi bilmiyorum ama ilk baslarda sac telinden inceydi.

Yani ben kulaklik icin supporta yazdigimda onlara attigim gorsel bu degil varla yok arasi bir catlakti ama onlarda biliyor bunun kronik oldugunu ve buyuyecegini gonderdiler sifir kulaklik

Ama bu sorunun neden oldugunu fark ettim, bu kafa bandindaki deri soyuluyordu bende kulakligi komple bastan asagiya soktum, vidalari fazla skilmis oldugu icin yaspiyor bunu ben biraz gevsek taktim toplarken kulakligi tekrar

O gorseldeki buyumus hali daha ilerler mi bilmiyorum ama ilk baslarda sac telinden inceydi.

Yani ben kulaklik icin supporta yazdigimda onlara attigim gorsel bu degil varla yok arasi bir catlakti ama onlarda biliyor bunun kronik oldugunu ve buyuyecegini gonderdiler sifir kulaklik

Ama bu sorunun neden oldugunu fark ettim, bu kafa bandindaki deri soyuluyordu bende kulakligi komple bastan asagiya soktum, vidalari fazla skilmis oldugu icin yaspiyor bunu ben biraz gevsek taktim toplarken kulakligi tekrar
Garanti kapsamında olması şart mı ürünün? Bende yararlanabilirmiyimki? Tam sizin SSdeki noktadan kırıldığı için bıraktım kulaklığı.
1753559055967.webp

Garanti kapsaminda olmak zorunda hocam, fatura gorseli vb. bazi asamalardan geciyorsunuz gorusurken support ile.

Bu kronik sorun HP uretimi olanlarda var iste, o 6-8 yil onceki asil Cloud 2'lerde yok.

Kalite anlaminda HP batirmis isi ama ses olarak yine ayni tutmayi basarmis.

Garanti kapsaminda olmak zorunda hocam, fatura gorseli vb. bazi asamalardan geciyorsunuz gorusurken support ile.

Bu kronik sorun HP uretimi olanlarda var iste, o 6-8 yil onceki asil Cloud 2'lerde yok.
Faturam falan var, 2 yıldan fazla geçmiş ya ondan sorun olur mu?

Iste Cloud 3'lerde de benim cevremden ve forumlardan duydugum kadariyla kalite olayinida toparlamislar.

Faturam falan var, 2 yıldan fazla geçmiş ya ondan sorun olur mu?
iste garanti kapsaminda degil, 2 yil diye biliyorum sureyi ama istersen sansini dene.

Bazilarinda mikrofon da dusuyor geri bildirimide aldim Cloud 2 icin adam agzina getiriyor kendini tutamiyor mikrofon sarkiyordu seste az geliyordu dogal olarak ama ben onu yasamadim dicem de bende dedidim gibi kafa bandina ki deriler sokuldu birde mikrofonun disindaki plastik te tamamen sokuldu, mikrifin ucunda ki sunger dokulme yapmaya basladi vs. cok erken bu sorunlari verdi bence duzgun ve bakimli kullanmama ragmen.

HP'den kaynakli ama tamamen, ama neyse yine de iyi kulaklik yigidi oldur ama hakkini yeme

Geri