Merhabalar. 12. sınıfın başında açığa geçtim yani açık lise diplomam var. Almanya'da yüksek lisans yapmak istiyorum. Normalde açık lise diplomasıyla yurtdışında üniversite okunmuyor yani lisans okunmuyor ama yüksek lisans için açık lise diploması sıkıntı yaratır mı bilmiyorum. Cevaplarınız için...
Merhabalar bu sene YKS'den 340k sayısal, 413k eşit ağırlık sıralamaları yaptım. Eşit ağırlıktan psikoloji ve yönetim bilişim sistemleri tutuyor. Yönetim bilişim sistemleri hakkında olumsuz yorumlarda gördüm olumlu da çok kararsızım. İleride Almanya'da yaşamak istiyorum bu bölüm bana yurtdışının...
Eski laptopumun HDD'sini PC'me takacaktım ama HDD kızağı olmadığını gördüm. HDD'yi sabitlemeden kullanmanın doğru olmadığını biliyorum ama mecbur öyle kullanacağım kızak alıp monte etmekle uğraşmak istemiyorum. Kısacası sorum şu; HDD sabitlenmeden kullanıldığı taktirde zarar görecek parça...
Merhabalar. Masaüstü bilgisayarıma bir bluetooth aparatı almıştım. Anker q10i kulaklığı bağlayabiliyorum Xbox gamedi bağlayabiliyorum ama JBL 560BT bağlayamıyorum. İnternetten baktım JBL'in bluetooth standartı 4.1 yazıyor ve benim kullandığım bluetooth aparatının üzerinde v5.0 yazıyor bundan...
Bu konularda pek bilgimin olduğu söylenemez. Burada elektrik elektronik mühendisi olan kişi nasıl Amerika'ya ya da Almanya'ya gidebilir orada yaşayabilir? Almanya'da bir arkadaşım var. Ziyaret vizesi varmış sanırım 90 gün Almanya'da kalmana olanak sağlıyormuş. Şimdi bu vize türü ile Almanya'ya...
Merhabalar bir kaç aydır klasik gitar çalıyordum. Telleri paslı eski bir gitardı. Fakat parmaklarımda bir etki bırakmamıştı. Bugün akustik gitara geçtim bir kaç kere çalmama rağmen hemen parmak uçlarında morluklar oluştu kan topladı resmen. Kangren olmamdan şüpheleniyorum. Bilgisi olan varsa...