Hocam baktım standsız 5.7 ama tek kolun tasıdığıymış galiba o olmazsa iadede edebilirim aldım daha yeni
1701957773
F80 zaten 2-9 bununda zaten kolları farklı sadece birleşim yeri aynı bir şey olmaz inş
Viewsonic vx3276-2k-mhd-2 ile Viewsonic vx3258-pc-mhd takası mantıklımı.
vx3258-pc-mhd = 165hz 1ms 32" 1920x1080 curved VA == kendi monitörüm 5200tl dip
vx3276-2k-mhd-2 = 75hz 4ms 32" 2560 x 1440 düz IPS == Takaslık fiyat yok
Oyun vs oynamıyorum zaten satıp 4K'ya geçmeyi planlıyordum 2K denk...
Değerli dostlarım, elimde bulunan Android telefon bozuldu ve yeni telefon arayışı içindeyim. İkinci el uyguna iPhone XS Max ekran değişmiş kozmetiği ortalamanın üstü.
Şu an e-SIM kullanılııyormuş ve ocak ayında 4+4 kullanım geliyormuş. Sizce mantıklı mı? Zaten 2024'e de bir şey kalmadı. Eski...
Calıntı hesap satmıyorlar hesapları kendılerı alıyorlar bırcok kısıye satıyorlar ztn bunu adamlara soylersen evet aynen o sekılde der sahsen mantıklıda bunu herhangı bır ıllegal yoldanda yapmıyor steam Aıle paylasımını kullanıyor
Ama hesaba oyunları CC ıle almıs olabılırler ama bılındık bır ısım...
Hocam tanindık kendini ispatlamış kişilerden alırsanız sorun olmaz OPPS game gıbı bırsey vardı sanırsam guvenılır onerırırm .Yaptıkları sey 1 tane oyunu alıyorlar 50 kısıye satıyorlar bu sekılde adam kendısı ıyı kar edıyor ama onlıne oyun oynuyamıyorsun sadece offlıne Aile modu kullanıyorlar...
Ryzen 7 5800X için ucuz yollu hangi soğutucular var? İşlemciyi henüz almadım, soğutmasını araştırıyorum. Eski forumlara baktım ama aradan bayağı vakit geçmiş. İşlemciyle beraber maksimum bütçe 7K - 7.2K. İkinci el de kullanırım.HAVA SOĞUTMA
Hocam, n11 mağaza denetimi bakımında çok kötü. Yorumlarına ve mağaza yorumlarına bakarak RAM aldım. RAM'i aldıktan 1-2 hafta sonra Mesut Cevik hocam saolsun bir video yaptı. Sonra araştırdım ve aldığım mağaza sürekli kapanıp yeni isimle başka mağaza açıyormuş. RAM'imde sahte çıktı. n11'e gece...
Hocam bir abide 10 faz VRM bulunuyor + olarak soğutucularida var dedi korkulcak bir şey yok dedi şuan işlemciyi almadım ama alma yanlısıyım .Tam performans almıyacaksam almanında bir artısı yok diye düşünüyorum napmalıyım sizce fazla masraf yapıp anakartı deiştirmek istemiyorum . Asusun Tuf...