bozuk isimli üyenin son içerikleri

1. B

NB F160'a 28'' monitör Takabilirmiyim ?

Hocam baktım standsız 5.7 ama tek kolun tasıdığıymış galiba o olmazsa iadede edebilirim aldım daha yeni 1701957773 F80 zaten 2-9 bununda zaten kolları farklı sadece birleşim yeri aynı bir şey olmaz inş
  2. B

NB F160'a 28'' monitör Takabilirmiyim ?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BLG3M2JP/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A2420GG4RDOKD2&psc=1 Cihaz bu iki tane 28 inç takacağım EL2870U
  3. B

Yardım Sizce Takasa Girilir mi?

Bende öyle düşünüyorum bakalım temizse neden olmasın
  4. B

Yardım Sizce Takasa Girilir mi?

Viewsonic vx3276-2k-mhd-2 ile Viewsonic vx3258-pc-mhd takası mantıklımı. vx3258-pc-mhd = 165hz 1ms 32" 1920x1080 curved VA == kendi monitörüm 5200tl dip vx3276-2k-mhd-2 = 75hz 4ms 32" 2560 x 1440 düz IPS == Takaslık fiyat yok Oyun vs oynamıyorum zaten satıp 4K'ya geçmeyi planlıyordum 2K denk...
  5. B

4+4 kullanım ile iPhone XS Max almak mantıklı mı?

Değerli dostlarım, elimde bulunan Android telefon bozuldu ve yeni telefon arayışı içindeyim. İkinci el uyguna iPhone XS Max ekran değişmiş kozmetiği ortalamanın üstü. Şu an e-SIM kullanılııyormuş ve ocak ayında 4+4 kullanım geliyormuş. Sizce mantıklı mı? Zaten 2024'e de bir şey kalmadı. Eski...
  6. B

"İstediğiniz oyunlu steam hesabı 20 tl" diyen satıcılar güvenilir mi?

Calıntı hesap satmıyorlar hesapları kendılerı alıyorlar bırcok kısıye satıyorlar ztn bunu adamlara soylersen evet aynen o sekılde der sahsen mantıklıda bunu herhangı bır ıllegal yoldanda yapmıyor steam Aıle paylasımını kullanıyor Ama hesaba oyunları CC ıle almıs olabılırler ama bılındık bır ısım...
  7. B

"İstediğiniz oyunlu steam hesabı 20 tl" diyen satıcılar güvenilir mi?

Hocam tanindık kendini ispatlamış kişilerden alırsanız sorun olmaz OPPS game gıbı bırsey vardı sanırsam guvenılır onerırırm .Yaptıkları sey 1 tane oyunu alıyorlar 50 kısıye satıyorlar bu sekılde adam kendısı ıyı kar edıyor ama onlıne oyun oynuyamıyorsun sadece offlıne Aile modu kullanıyorlar...
  8. B

arkadaşlar fan vidasız fan montajı nasıl yapıcam

Kasanın yanında gelen vidalarda uyabilir
  9. B

Öneri Ryzen 7 5800X için soğutucu önerisi

Ryzen 7 5800X için ucuz yollu hangi soğutucular var? İşlemciyi henüz almadım, soğutmasını araştırıyorum. Eski forumlara baktım ama aradan bayağı vakit geçmiş. İşlemciyle beraber maksimum bütçe 7K - 7.2K. İkinci el de kullanırım.HAVA SOĞUTMA
  10. B

Asus Tuf B450-M Pro Gaming Anakart VRM

Allah Razı olsun hocam içimde haliyle bir şüphe vardı sayenizde o şüpheyi atlattım işlemci inş iyi denk gelir hayırlısı bakalım tekrardan teşekkürler.
  11. B

Hiç olmadı OC yapmayız yapsakta ona göre. yardımınız için teşekkürler
  12. B

n11 güvenli mi laptop alacağım

Hocam, n11 mağaza denetimi bakımında çok kötü. Yorumlarına ve mağaza yorumlarına bakarak RAM aldım. RAM'i aldıktan 1-2 hafta sonra Mesut Cevik hocam saolsun bir video yaptı. Sonra araştırdım ve aldığım mağaza sürekli kapanıp yeni isimle başka mağaza açıyormuş. RAM'imde sahte çıktı. n11'e gece...
  13. B

Öneri Farklı Konulu Dizi Önerisi Bekliyorum

Narcos
  14. B

Hocam bir abide 10 faz VRM bulunuyor + olarak soğutucularida var dedi korkulcak bir şey yok dedi şuan işlemciyi almadım ama alma yanlısıyım .Tam performans almıyacaksam almanında bir artısı yok diye düşünüyorum napmalıyım sizce fazla masraf yapıp anakartı deiştirmek istemiyorum . Asusun Tuf...
  15. B

Ryzen 7 5800X işlemcisi için Asus Tuf B450-M Pro Gaming anakartın OC performansı nedir VRM'leri yetermi
Geri