Hocam bir abide 10 faz VRM bulunuyor + olarak soğutucularida var dedi korkulcak bir şey yok dedi şuan işlemciyi almadım ama alma yanlısıyım .Tam performans almıyacaksam almanında bir artısı yok diye düşünüyorum napmalıyım sizce fazla masraf yapıp anakartı deiştirmek istemiyorum . Asusun Tuf bileşenleri kaliteli diye biliyorum lakin konuştuğum abide o şekilde dediB550 ler X570 lerden bile iyi yapılarda oluyor ama B450 nin 5800X gibi bir işlemci ile çok iyi randuman verebilceğini düşünmüyorum.
Hiç olmadı OC yapmayız yapsakta ona göre. yardımınız için teşekkürlerYani yalan yok detayına bilmiyorum ama ben garantici biri olduğum için genel olarak hep belli limitler vardır hani, benim görüşüm OC niyetli ise iyi bir B450 yani seninki gibi max 5600X ile OC işine girişilir ama 5800X biraz zorlar gibime geliyor hani yapsan bile o mosfet sıcaklıkları ne olur, stabil olurmu bilemiyorum.
10 faz ise +200MHz yer PBO ile.Hocam bir abide 10 faz VRM bulunuyor + olarak soğutucularida var dedi korkulcak bir şey yok dedi şuan işlemciyi almadım ama alma yanlısıyım .Tam performans almıyacaksam almanında bir artısı yok diye düşünüyorum napmalıyım sizce fazla masraf yapıp anakartı deiştirmek istemiyorum . Asusun Tuf bileşenleri kaliteli diye biliyorum lakin konuştuğum abide o şekilde dedi
Allah Razı olsun hocam içimde haliyle bir şüphe vardı sayenizde o şüpheyi atlattım işlemci inş iyi denk gelir hayırlısı bakalım tekrardan teşekkürler.10 faz ise +200MHz yer PBO ile.
Max OC desteğinde islemci silikon kalitesi asıl belirleyici olur. Anakart yeterli her türlü.
Rica ederimAllah Razı olsun hocam içimde haliyle bir şüphe vardı sayenizde o şüpheyi atlattım işlemci inş iyi denk gelir hayırlısı bakalım tekrardan teşekkürler.