750 TL'ye logıtech F310 almayı dusunuyorum ya da 520 tl ye gene amazondan muhtemelen replika olan bi XBOX kolu almayı dusunuyorum sadeceFC25 oynayacagım sızce hangısı
Daha önceler pes tutkubnuydum ps cafelerdde hep PES oynardım en büyük hayalımı gerçekleştirip evime sistem dizdim (pc) FPS ağırlıklı oynuyoırum artık sıkılmaya başladım
FC25 1000tl ye düşmüş epicgameste
online tarafı da beni çok çekiyor sizce 1000 tl fc25e 500TLde XBOX 360 Uyumlu Titreşimli...
Macunu yeni değişitm Valorat gibi oyunlarda cpu 55-60 PUBG GTV gibi oyunlarda 65 i görüyor
GPU ise açıkcası ona kıyasla buz gibi 50-55 arası takılıyor cok nadir 60 görüp diretk düşüyor sonra
GPU 3 fanlı 6700XT acaba ondan mı daha soğuk işlemcime göre? İşlemci R5 5500 gamebooster sıvı sogutucum...
bence de ondan olabilir allahtan değerler cok yüksek değil gibi 70-75 arası gene idare eder
fakat benim anlamadığım ekran kartı neden bu kadar iyi soğumaya başiladı
mehrabalar
Kendim bozarım diye korktugum ıcın bılgısayarcı da termal macun işlemi yaptırdım 3 yıldır kasaya dokunulmuyordu bende b ir sürdüreyim dedim
işlem öncesi GTA5 de cpu65-68 arası idi GPU 68 idi
işlem sonrası GPU 58 iken cpu 72*75 arası değerleri alıyor. İşlemi de yaparken ramlarde...
Evet maalesef karşılaştım´... Ekran kartı ayarlarından max mgh değerleri ile oynayarak çözdüm. Şuan aklım olsa kesinlikle NVİDA
başım ağrımazdı bu kadar en azından.
Ben sistemi bedava gibi bir fiyata ikinci el bir dostumdan aldığım için cok üzülmüyorum fakat çevreme şiddetle NVİDA diyorum...