comneti uzun süredir takip ediyorum. fiyatları çok uygun ama çekimserim açıkçası mh ye zaman zaman işim düşüyor açıkçası. ama düşünücem teşekkür ederim. Zaten Abdullah'ta bildiğim kadarıyla comnet kullanıyordu.Ama uzun dönem kullanım videosu atmadığı için çekimserdim.
1706082762
güzel taktik :D...
eski müşteriler daha avantajlı oluyo evet şimdiki fiyatlar 450-500 tl arasında
benim şuanki pakette 270 tl idi 370 olacakmış ama 2 ay 40 tl indirimli alıcam kararsızım değiştirme konusunda da.
Arkadaşlar merhaba.
Evimde Millenicom 35 Mbps internet kullanıyorum. Aslında memnunum fakat son zam olayı bardağı taşırdı.3 ayda 2 kere %60 üzerinde zam geldi. Bende o kadar para vermişken biraz daha verip fiber ve tv olan bir paket arıyorum. TV şart değil olmasa da olur. Önereceğiniz bir paket...
Arkadaşlar merhaba.
Asus G513R laptobuma monitör bağlamak istiyorum. Almayı düşündüğüm monitör
PHILIPS EVNIA 25" 25M2N5200P/00
Laptobumda USB Type C 3.2 Display Port 1.4 çıkış desteği var. Bu porttan alacağım monitöre 2K 240 Hz çıkış alabilir miyim?
Teşekkürler
Abdullah abinin tvden sanırım aslında onu çok istiyorum. Ambilight çok ilgimi çekiyor. Ancak etrafımdaki çoğu insanın philips e bi ön yargısı var ve bu beni çok etkiliyor.
Arkadaşlar gelecek yıl haziran ayında İnşallah evlenicem. Şimdiden tv alıp evde depolayım diyorum. 13 bin tl ye kadar fiyat/performans tv önerisi istiyorum sizden. Marka farketmez sadece servisi iyi olsun yeter. Kullananlar evinde olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba
ETS 2 yi yeni 1.40 güncellemesine güncelledikten sonra ışıklarda böyle hatalarla karşılaştım.
Sadece bende mi böyle yoksa sizde de mi böyle ve çözümü var mı acaba?
Arkadaşlar laptopla kullanmak için kablosuz mouse arıyorum. Lakin bir türlü karar veremedim.
Bütçem 200 tl ye kadar olabilir.
Oyuncu, normal kullanım farketmez.
Kablosuz klavye+ mouse sette olabilir. (bu şekilde bütçem 300 tl olabilir)
bana önerebileceğiniz ürünler nelerdir?
teşekkür ederim...