kablo toparlayıcı kutular oluyor 6 priz için vs masaya sıkıştırmalı öyle bir şey düşerse ya da böyle bir şey alıp kullanan var mı önerebilecek masa altı...
hocam 7.881,20₺ depodan aldığım fiyat sıfır indirimine girdiğinde 6k nın biraz üstüne gelmişti iade edip sıfırını aldım ama gelen ürünün ne kargosu ne...
asus tg 502 horizon iade ettim depoya düşer alın indirimde 1.5k fiyat farkı var diye iade etmiştim gelen üründe en ufak sıkıntı yok jelatinleri bile üstünde...
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-oled-g6-ls27dg602suxuf-27-0-03-ms-qhd-pivot-oyuncu-u-fiyati,693676883.html hocam bu model eğitim...
olabilir hocam ortalama bir 5080 i 60-70k dan ucuza bulmak çok mümkün değil anakart, ssd s,ıvı soğutucu dan totalde 5er k kısmam gerekiyormuş o yüzden...
Bugün titan throne sipariş ettim. İlk izlenim WhatsApp konuşmaları çok iyi geçti. Kolçak pedi sordum var ama daha listeleyemedik hediye gönderiyoruz size...
Anakart TUF yerine o fiyatlarda ROG de bulunabiliyor veya Aorus da tercih edilebilirdi bence B850 olarak. Bununla beraber M2 SSD soğutucusuz alınıp anakart...
evet soğutucu biraz pahalı geldi anakart ve ekran kartı için biraz daha nolur sorun çıkmasın modellerine yönelmek istedim bundan önce asus x550jx bir laptop...