7800x3d işlemci ile kullanacağım ama almışken iyisi olsun diyor insan bütçe de var 8k kadar ne önerirsiniz ben kendim araştırıp bunları buldum da daha başka...
Hocam bu iş hep böyle oluyor ya aynı şeyi yaşadım anakartı satın aldım baktım 2 3 gün sonra daha iyi bir anakart indirime girdi birşeyi aldıktan sonra...
Hocam alıcam bunu yarın Birgün ramler indirime giricek ondan çok korkuyorum ya beklesem mi pcyi topladım sadece ram ile sıvı soğutma kaldı indirim yakalarım...
Piyasadaki en ucuz cl30 ram patriot viper kadar bilinmese de fiyatı ondan şuanda ucuz merak ediyorum bunu satın alıp kullanan varmı satıcıyı tanımıyorum...
Evet eminim bi güzel de sıktım aslında ama eski macunu temizlerden kenara taşanları temizleme konusunda biraz az temizlemiş
olabilirim daha ilk defa...
RTX 3060 ve Ryzen 5 5600H donanımlı laptopumu 4 yıl önce almıştım. Termal macununu 2 gün önce değiştirmeme rağmen sıcaklıkların aynı kaldığını hissediyorum...
Son 1 ayda rtx 5070 ekran kartlı bir sistem toplamayı planlıyordum.ama iyi bir marka olsun dedim asus prime oc modeli 35k iken bir anda 40k 42k fiyatlara...