brntsc isimli üyenin son içerikleri

1. brntsc

1000-2500 Kablosuz Beyaz mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar 1000-2500 TL arası kablosuz beyaz oyuncu mouse gerekiyor. temu'dan vs. istemiyorum garantili ve sağ el ergonomisi iyi olan bir ürün almak istiyorum şuan itopya'da Glorius model I 2 kablosuz var bunun dışında tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim.
  2. brntsc

Temu Kablosuz Oyuncu Mouse Tavsiye

Son 1 haftadır gündemimde klavye ve mouse almak var onun öncesinde yoktu her şeyin indirim takibini yapamayız ya :D
  3. brntsc

evet ondan haberim var ucu ucuna kaçırmışım yazık oldu teşekkür ederim tavsiye için
  4. brntsc

Temu'da şuan en f/p kablosuz oyuncu mouse hangisi acaba?dün aula f75 siparişi verdim tavsiyeleriniz sayesinde teşekkür ederim mouse öneriniz de varsa bütçe max. 1000-1500 TL
  5. brntsc

Attack Shark X3 veya muadili?

Bu mouse alınır mı acaba? veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz var mı?
  6. brntsc

Sakal Serumu Tavsiyesi

Biliyorum biraz garip bir konu bu foruma göre ama her yerde fake öneriler var yine eninde sonunda en güvendiğim foruma yazmak istedim 😄 Kullanıpta önerebileceğiniz sakal serumu var mı? Sakallarım gürleşsin istiyorum..
  7. brntsc

Çözüldü✓ 1500 TL'ye kadar Mouse arıyorum !

Kablolu veya kablosuz farketmez sensörü iyi olsun ve sağlam olsun yeterli max 1500
  8. brntsc

🔥İndirim JBL Go Essential, Bluetooth Hoparlör, IPX7, Mavi 729₺

Yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum gayet iyi bir ürün. Monitörümün hoparlörü beklentimi karşılamamıştı, onun yerine kullanmaktayım. Ses gayet net ve yeterli geliyor bu boyutta bir hoparlöre göre..
  9. brntsc

❌İndirim Bitti! Amazon Prime fırsatı Acer Nitro İ7+4060(140W) laptop 32.499TL

bende 12700h - 3060 modeli var günlük kullanımda ses yok hatta serin bir ortamda isen fan tamamen kapanıyor oyun veya program çalıştırınca photoshop veya render uygulamaları gibi o zaman fanlar çalışıyor ama yine rahatsız edecek bir devirde değil oyun oynarken ise tüm oyuncu laptoplarında olduğu...
  10. brntsc

1500 TL'ye kadar wireless oyuncu mouse

arkadaşlar 1500 tl civarlarına kadar kablosuz ŞARJLI oyuncu mouse arıyorum tavsiyesi olan var mı? duruma göre bütçe biraz daha yükselebilir
  11. brntsc

S23 FE Çıktı. İncehesap'ta 500tl daha uygun

Samsung sayfasında 19.679 tl olarak görünüyor bir yanlışlık yok değil mi? fiyat buysa alınabilir 22 bine kadar da olsa yine alınabilir ama üstünü vermem. imkanınız varsa S23 baz model alın kendi fiyat bandının en iyisi
  12. brntsc

Samsung galaxy buds 2 1189 tl

buds 2 pro ile farkı ne
  13. brntsc

Corsair HS50 PRO 899TL

iyi mi bu kulaklık kullanan var mı?
Geri