Corsair HS50 PRO 899TL

tamam işte mevzuata uygun hareket etmek zorundalar. Yoksa bugün bilindik e ticaret firmaları bile kapatır dükkanı gider. etbis'e kayıtlı olmayan sitelerden çok daha güvenlidir. bugün adı sanı belli olmayan güvenlik sertifikası bile bulunmayan çakma e ticaret sitelerinden ayırmak için bazı siteleri iyi bir olay.
not: tekramarket güvenlidir daha önce alışverişim oldu.
1 Aralık 2022 günü Minimiri.com diye bir site görmüştüm. Tüm telefonları çok ucuza satıyorlardı. Başka bir forumda konu açmıştım ve sitenin dolandırıcı olduğu anlaşılmıştı.
1694800440572.png

Bu sitenin de Etbis kaydı vardı güya.
1694800520502.png

Ama gel gelelim site 1 hafta sonra kapandı :D

1 Aralık 2022 günü Minimiri.com diye bir site görmüştüm. Tüm telefonları çok ucuza satıyorlardı. Başka bir forumda konu açmıştım ve sitenin dolandırıcı olduğu anlaşılmıştı.
Alıntıyı görüntüle
Bu sitenin de Etbis kaydı vardı güya.
Alıntıyı görüntüle
Ama gel gelelim site 1 hafta sonra kapandı :D
valla 1000 liralık ürünü 100 liraya alabileceğini düşünenlerin internet aboneliklerinin devlet tarafından sonlandırılması taraftarıyım ben.

Arkadaş müzik çok dinliyor. Arada bir de Valo giriyor. Alınır mı. Müzik performansı çok mu kötü?

• Muhteşem
Reaksiyonlar: OS_K
AHAHAHAH birileri cidden bunun linkini atıp satın alın mı dedi bunu alın sonra iade edebiliyorsanız edin sonra cloud core alın sonra oturun ağlayın :D zamanında almıştım ve 30 liralık tsurt kulaklık vardı buda 300 küsür liraydı trsut kulaklık her yönden bundan iyi olması haricinde sorun yoktu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,387
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri