brskzlky isimli üyenin son içerikleri

1. B

Keenetic KN-2011-01TR Omni Dsl Alınır mı?

keenetic in her modeli alınır hocam. diğer modemleree hiç bakmayın bile. yazılımı o kadar profesyonel ki tek pişmanlığınız neden daha önce almadığınız olur. fakat mümkünse extra dsl alın 5ghz desteği de olsun. omni dsl fiyatına ikinci el extra dsl de bakabilirsiniz. sitesine ürün kaydı...
  2. B

Render İçin Laptop Tavsiyesi

linkteki ürün bütçemi aşar hocam ram ve ssd eklemesiyle. gözlemlediğim kadarıyla after effect tam bir ram canavarı. o nedenle 32 gb ın altına düşmek istemiyorum. monster a ziyade daha sağlamdır diye düşünüyordum açıkcası acer nitro 5 i ama paylaştığınız konu herşeyi değiştirdi sanki 1678794469...
  3. B

intel i7 12700h + 3050 ti için; https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v19-3-4/ ryzen 6800h + 3060 için...
  4. B

Bu iki seçenekte rtx 3060 ile gpu render almaktansa i7 12700h ile cpu render almak daha mı hızlı olur yani? Laptop olacağı için sonradan ekran kartı veya işlemci yükseltmesi yapamayacağım. İki sistemde de m2 ssd ve 32 gb ram ortak özellik bu arada
  5. B

Merhaba, after effect te media encoder ile render işleminde kullanılacak. ileriye dönük blender ve 3d max için kullanacağım. aşağıdaki seçeneklerden hangisi daha verimli işlem yapıp daha hızlı render alır? Çok kararsız kaldım. Daha önce de konu açmıştım fakat oyun bazlı bakmamanızı rica...
  6. B

Render İçin Laptop Tavsiyesinde Bulunabilir Misiniz?

Trsekkur ederim hocam desteginiz icin
  7. B

hocam r7-6800H ve rtx 3060, i7 12700 ve rtx 3050 ti dan daha mı performanslı olur render ve programlarda işlem esnasında. yoksa acer monster olarak mı bu öneriyi yaptınız 1678456424 acer de direk 32 gb ram olan modeli de varmış. karşılaştırılacak iki modele kadar düştük...
  8. B

Merhabalar, 25K bütçe ile laptop arayışındayım. Grafik, videografi ağırlıklı olarak kullanacağım. After effect, blender, premiere pro, photoshop, illustrator, 3d max vs. Oyun can sıkıntısı anlarında belki oynarım fps, ultra ayar vs hesabı yapan biri değilim. önceliğim render. 32 gb ram altında...
Geri