Arkadaşlar laptopu kullanır iken hiçbir şey yapmadan bir anda bitlock ekranına attı orda bitlocku girdim son güncellemeleri yükle diyorum yapamadım diyor bilgisayarı onar diyorum yapamadım diyor CMD den kod falan yazdım chat gpt nin dediği failure tarzı bir şey diyor USB ye win 11 attım ordan...
Bu da güzel aslinda ama attığım hem daha ucuz hem 32gb ram 1tb hem de 240hz ama sizin attığınız da güzel teşekkür ederim sizinkinin işlemcisi daha iyi
1736544658
Vallahi evet sizde de acer var sanırım dikkat edin ben şanslı çıktım amazon iademi kabul etti
Hocam zaten ilk laptopum acer idi ve teknik servis konusunda hakkımı yediklerini düşünüyorum bundan ötürü aceri almak istemiyorum büyük bir önyargım oluştu ekstra birde hpnin 240hz olmasi ilgimi çekti ancak güzel öneri teşekkür ederim
https://tinyurl.com/p9tvvh4b
Almayi düşündüğüm laptop bu ,bu laptopu isteme sebebim 240hz monitörü olması çünkü valorant en çok oynadığım oyun onun dışında rdr2 falan da rahat oynatır gibi gözüküyor sizce nasıl?
Ben de bu bütçelede laptop ariyorum ve sanırsam şunu alabilirim https://tinyurl.com/p9tvvh4b acer asla almam çünkü zaten eski laptopum acer idi ve teknik servis suçsuz yere bana suç atti amazon iademi kabul etti valorant falan oynuyorum ondan ötürü attığım laptopun 240hz olmasi da benim için avanraj
Hocam amazon ile konuştum ve direkt kendilerinden aldığım için çok yüksek ihtimal ile ya aynısını ya da para iadesini yapacaklarmış kısacası amazon günü kurtardi
Garantiye göndermeden önce çok şey denedim ddu ile tek tek sürücüleri sildim eski sürücüleri falan kullanmayi denedim ancak en sonunda bilgisine güvendiğim 2-3 insan Furmark testinde de ekran karti kapaninca servise yollayin dediler.Bende ondan ötürü garantiye yolladim ram mevzusu aklıma hiç...
Kesinlikle Rami göndermek en mantıklı seçenekti kabul ediyorum ama rami ben bile takmadim yıllarca bilgisayar işi ile uğraşmış tamir yapmış bir tanıdığım yaptı ve ram ve sistem kusursuz şekilde 1 yıl çalıştı.Sonrasinda ise ekran karti ariza vermeye başladı amazona düzgün bir dille yazdim durumu...
Laptopu geri gönderecekler imiş muhtemelen önce amazona yazacagim sonrasinda THH ye basvuracagim artık kaç ay bekler isem 😔
1735638906
Yok hocam zaten o paraya o laptopun sıfırı alınıyor çok komik bir fiyat söylediler asla vermem
Kesinlikle haklısınız bir daha asla almam bu markayı aklıma şey geliyor benim aldığım satıcı direkt AMAZON idi acaba onlara durumu anlatsam yardımcı olurlar mı
Ben de kesinlikle masaüstü taraftarıyım ancak üniversitede yurduma masaüstü kurmam imkansız olduğu için mecbur laptopa geçtim 😔
1735637945
Ben o işlemi de yapmamıştım mecbueen THH ye başvuracağım sadece bir şeyi merak ediyorum eğer karşı taraf haklı çıkar ise bana bir yaptırım falan herhalde...
Hocam mecburen öyle yapacağım ve öğrenciyim bu bilgisayar bana çok lazım oluyordu cidden çok kötü oldu bu durum.Tek umudum laptopu amazon dan almıştım direkt satıcı amazondu belki onlar bu konuda yardımcı olurlar laptop gelsin THH ye başvuracağım
1735637130
Kesinlikle haklısınız Monster bu...
Acer marka laptopumda siyah ekran problemi yaşıyordum; bilgisayar normal çalışıyor, ancak oyunlarda belirli bir süre sonra siyah ekran veriyordu. Aynı şekilde Furmark testinde de siyah ekran hatası alıyordum ve laptopu yeniden başlatmam gerekiyordu. Bu nedenle cihazı garantiye gönderdim. Bugün...