Hocam valla çok huylandım ya cam direk baskı yapıyor kabloya kablo da sokete baskı yapacak uzun vadede sorun çıkarır diye korkuyorum camı çıkardım şimdilik...
Öneriniz var mı hocam wraith asiahorse ürünleri getirmiş onun vardı 90 derece kablosu
1764059318
Belirsiz kalıyor hocam cam kabloya değiyor biraz da itiyor...
dikey kablo mu alsam diyorum da onlar da lian li kadar kaliteli olacak mı emin değilim camı açık kullanayım desem sistem çok tozlanır
1764058892
Evet hocam...
Galiba ek kablo bükülmesinde sorun yoksa almayayım ben iyice kontrol ettim
1763895650
O zaman almayayım hocam ben kablo bükülmesinden dolayı bir şey olur...
Sistemi teni topladım ekran kartı kablosu bükülünce sıkıntı olabiliyor ekran kartı soket yanmasına koruma amaçlı bu kablo alınır mı şuan ki kablomun bükülme...
Oyunu tek oynuyorum daha 10 saatim oldu tüm tezgahları açtım ama tek başıma baya zor oluyor oyunda çok ilerlemiş olan arkadaşlar tavsiye verirse sevinirim...
Çok teşekkürler hocam yapayım ayarları ekran kartı sonradan aldığım için bir süre dahili gpu ile kullandım dün taktım ekran kartını şimdi format atmadan...
Co -30 ne işe yarıyor o ayarı nerde bulacağım biosta bir de fan eğrisi fanlar bazen çok ses çıkarıyor ayarlamam lazım ama nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum...
o zaman açmayayım şöyle söyliyim bios sıfırladım şimdi bana yapmam gerekenleri çok kısa söyleyebilir misin stabil ve serin çalışsın yeterli benim için öyle...