Merhabalar başlıkta yazdığım gibi sorum şöyle yakın zamanda vatan bilgisayara garantiye göndereceğim pc parçalarım var, vatan bunları aynı anda alır mı yoksa tek tek mi göndermem gerek?
Hocam anormal bir şekilde oyunları düşük grafiğe de çeksem yüksek grafiğe de çeksem VRAM sorunu var. Örneğin ETS 2 de en yüksek ayarlarda 3990 MB kullanırken en berbat ayarlara çeksem dahi halen 3900 civarı VRAM kullanıyor galiba sorun bundan kaynaklanıyor. OCCT'de işlemci testi yaptım 30 dakika...
Herkese merhabalar, sorunum başlıkta belirttiğim gibi oyunlarda ekran kartı kullanımım anlık olarak düşüyor sonra geri yükseliyor bu da haliyle takılma ve donmalara neden oluyor. Sorunumun kaynağını bir türlü bulamadım. Ekran kartı, chipset driverlarını sildim temiz kurulum ile tekrar yükledim...
Hocam dün yazmayı unuttum, ram'lerin yerini değiştirdim şimdi düzeldi Allah senden razı olsun. Yardımcı olmaya çalışan diğer arkadaşlara da teşekkürler.
Bilmiyorum hocam ama memtest yaptım ikisi de sağlam çıktıydı zaten sorun olaydı ramlerde mavi ekran yerdim büyük ihtimal. Şimdi diğer arkadaşın dediğini yapıp ram'lerin yerini değiştirdim bakacağım sorun düzeldi mi yazarım yine.
İkisinde de denedim farketmedi
1652971873
Sıcaklık ekran kartı 65 i geçmiyor işlemci ise maksimum 67 68
1652971918
XMP 1, 2 denedim fakat hiç RAM'lerin yerini değiştirip denemedim onu deneyeceğim.
Merhaba başlıkta yazdığım gibi bu sorunu uzun zamandır yaşamaktayım. Artık bu sorundan sıkıldım ve çözümünü arıyorum. Çünkü bu sorun bana hiçbir oyunu zevkle oynattırmıyor. Sorunum oyun oynarken olan anlık donma ve takılmalar, fps yüksek fakat her 2-3 saniyede bir bu takılmalar oluyor...