Fazeon PSU çöp, alınmaz demeden önce: Bu model iç bileşenlerine göre C seviyesi yani öve öve bitiremediğiniz FSP Hyper ile aynı seviyede. Ama testleri olsa...
cyborg ve thin modellerinde düşük güç varmış hocam yanlış söylemişim, 105w ekran kartına düşük fps almanızı anlamadım ama arkadaşım victus 4060 105w laptop...
Turkcell de çalışıyorum evet aldığın paketten yüksek veriyor hızı ama upload konusunu görmedim o şekilde ben Trabzondayım burda 1kmbps 700 800 tl civarıydı...
öncelikle teşekkürler hocam, geçen sene de superonline kullandım 100mbps almama rağmen zaman zaman 250-300 bandına çıkan internetim oldu ekstra olarak da...
ALT YAPI 1000MBPS GOZKUYOR AMA?..
Arkadaşlar iyi günler, alt yapı sorgulattığımda türknet,vodafone,türk telekom, 100mbps ve fiber bölgesinde gösteriyorken...
Arkadaşlar merhaba, hayırlı forumlar. Sizden bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum. Casper Excalibur G870 bir dizüstü bilgisayarım var. Ücretsiz bakım...
Kendime değil arkadaşıma bakıyorum kendisi genelde online oyunlar oynar 2k 4k gibi bir takıntısı yok ddr5 olursa ne gibi bir artısı olur sadece upgrade açık...