BMW markasına birşeyler üretiyormuş voge çoğu kişi parça, blok kalitesi iyi diyor.
Boyum 1.90 olduğu için TVS çok küçük kalır altımda. Voge Çin'in zirvesi...
Voge SR1 kullanıyorum aktif olarak motoru çok beğendim voge markası genel olarakta sıkıntı çıkartmayan malzeme kalitesi konusunda da üzmeyen bir firma...
İki motor arasında kaldım. birkaç aya altıma çekeceğim inşallah. Voge arka ön ABS olduğu için daha yakınım. Siz hangisini öneriyorsunuz? Voge çok daha seri...
TVS de kampana var diye almak istemiyorum. NS 125 veya Voge r125 almayı planlıyorum dediğim gibi. Voge kullanan herkes memnun neredeyse ve ön arka ABS...
Soru zaten başlıkta. Bu motoru almayı istiyorum ikinci el e sürülmek istemediğim için sıfır almak istiyorum ama çoğu kişi 24 modelin daha iyi olduğunu...
Merhaba arkadaşlar, 16 yaşındayım A1 ehliyete yazılacağım 15 tatilden sonra, Yuki gelato 125 adında scooter tarzı bir motorum var, ehliyeti aldıktan sonra...
25 model ns 125 lerin daha kötü olduğunu söylüyorlar, 24 model ns 125 lerin ise daha iyi olduğunu. Bende motordan pek anlamadığım için içime bi şüphe düştü...