Hocam aslında bütçeyle çok sıkıntım yok. Aktif olarak psum olduğu için almak için acelem yok güzel bir fırsat bulursam 1000wattlık psu da alabilirim 750 de...
Önceden hesaplamıştım kaba hesapla 450-500 watt çekiyor sistem yüksek ihtimalle yeter ama dediğim gibi 750-850 orta şeker olsun upgrade yaparken psuyu...
Dandik modüler tercih etmektense düzgün modüler olmayan ürün almayı tercih ederim o sıkıntı değil benim için. Attığınız ürünün ses seviyesi hakkında...
Vector V100Mini kasayı aktif olarak kullanıyorum kasanın görüntüsü olsun fanları olsun beni tatmin etti fakat boyutu mAtx kasalara göre bir tık büyük bilgin...
Bütçe 4-5k arası
750 watt veya üstü güzel bir psu arıyorum. İlla modüler olacak diye şartım yok ama modüler olursa iyi olur fakat modüler diye içi dandik...
Sağlık olsun olur böyle hatalar :D psu arayışındayım hala kullandığım psuya baktım tierlistte E de gözüküyor. Bu fiyata kaçmaz dediğiniz bir psu mu yoksa...
ileriki zamanda matx bir kasa düşündüğüm için kablolamada yardımcı olur diye ilk tercihim modüler ama şart değil. O zaman biraz daha bekleyeceğim galiba :shy:
Arkadaşlar psu fiyatları hakkında pek bir bilgim yok, ihtiyacım da yok aslında mevcut psumdan (Zalman ZM600-TXII) ses harici bir problemim yok kaçmaz...