Bugravysl isimli üyenin son içerikleri

1. B

Uzaktan iş fikirleri

Merhaba arkadaşlar yaşadığım yer küçük bir yer öğrenciyim derslerim o kadar yoğun değil part iş imkanı burada neredeyse yok 1 2 yerle çalışmayı denedim ve hem ücretler rezalet hem de çalışma saatleri insan işi değildi bilgisayarım İ5 14400f Rx7600 16 ram 1tb ssd DDR 5 bi sistem yani Aynı...
  2. B

Yeni topladığım pc her açışımda biosa atıyor anakart asus h610m k

Xmp tweaked den xmp 1 seçeneğine alınca düzeldi anlamadım ama 5600luk ramleri 4800 kullanıyor o şekilde de çok sorun yaratmaz bana ama anlam veremedim
  3. B

Kasaya su döküldü acil yardım

Oyle yaptım herhangi bir sorun yok gibi duruyor sadece kasanın rgbleri yanmıyor ama fanların donuş hızında falan problem yok
  4. B

Sanırım şanslıyım parçaların hiçbirinde su görmüyorum sadece uc kısmına boş olan yere dökülmüş kablolara değmiş biraz bir de kasanın ön fanlarına ama bi sorun var ekran kartının ucuna da değmiş hepsini yine de sökmeme gerek var mı
  5. B

Masaustu
  6. B

Bildirim kapalıymış görmedim sıfır topladım pcyi bitmiş olma ihtimali var mıdır ki 1757203019 Nasıl kapatacagım 1757203041 Nasıl kapatacagım
  7. B

Arkadaşlar merhaba kasaya az önce yarım bardak kadar su döküldü ışıkları falan gitmedi herhangi bir sorun olmadı ama korkudan direkt kapatıp kabloları çıkardım ne yapmam lazım nasıl bir sorun yaşamadan kullanabilirim
  8. B

Merhaba pcye windows kurdum ama her açışımda düğmeden bir kez kapatıp tekrar açmam gerekiyor ve onda da otomatik biosa atıyor her seferinde biosa girip windows boot managere basmam gerekiyor 1. Sırada olmasına rağmen ne yapmam gerekiyor
  9. B

Laptopumun 2. El değerini merak ediyorum

Sence oluru ne hocam
  10. B

Evet gördüm fakat işlemci ekran ve ram farkı var aynı özelliklerde gördüğüm en ucuz laptop 38k asus o kadar ölür mü fiyat ya
  11. B

Merhaba arkadaşlar laptopumu satışa ilana koydum ama tam değerini bilmiyorum değeri konusunda yardım edebilir misiniz ve onun fiyat bandında masaustu almak istiyorum 2. El düşünüyorum daha uygun olur diye https://shbd.io/s/WLKEFdkn
Geri