Merhaba arkadaşlar yaşadığım yer küçük bir yer öğrenciyim derslerim o kadar yoğun değil part iş imkanı burada neredeyse yok 1 2 yerle çalışmayı denedim ve hem ücretler rezalet hem de çalışma saatleri insan işi değildi bilgisayarım
İ5 14400f
Rx7600
16 ram
1tb ssd
DDR 5 bi sistem yani
Aynı...
Sanırım şanslıyım parçaların hiçbirinde su görmüyorum sadece uc kısmına boş olan yere dökülmüş kablolara değmiş biraz bir de kasanın ön fanlarına ama bi sorun var ekran kartının ucuna da değmiş hepsini yine de sökmeme gerek var mı
Arkadaşlar merhaba kasaya az önce yarım bardak kadar su döküldü ışıkları falan gitmedi herhangi bir sorun olmadı ama korkudan direkt kapatıp kabloları çıkardım ne yapmam lazım nasıl bir sorun yaşamadan kullanabilirim
Merhaba pcye windows kurdum ama her açışımda düğmeden bir kez kapatıp tekrar açmam gerekiyor ve onda da otomatik biosa atıyor her seferinde biosa girip windows boot managere basmam gerekiyor 1. Sırada olmasına rağmen ne yapmam gerekiyor
Merhaba arkadaşlar laptopumu satışa ilana koydum ama tam değerini bilmiyorum değeri konusunda yardım edebilir misiniz ve onun fiyat bandında masaustu almak istiyorum 2. El düşünüyorum daha uygun olur diye
https://shbd.io/s/WLKEFdkn